Resultaten voor fysiotherapie dordrecht centrum

fysiotherapie dordrecht centrum
Fysiotherapie Sliedrecht Balans Balans.
Centrum voor gezondheid en beweging. Wilt u, na een fysiotherapeutische behandeling, uw belastbaarheid verhogen dan kunt u bij het Medisch Trainingscentrum terecht. Hier krijgt u een oefenprogramma op maat. Bent u verwezen door uw arts voor een fysiotherapeutische behandeling, of komt u direct naar ons toe voor een screening Directe Toegang Fysiotherapie, DTF?
Fysiotherapeut Dordrecht Alle fysiotherapeuten in de plaats Dordrecht.
De praktijk is open van 7.45 uur tot 18.00 uur en is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer buslijn 4. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid naast de praktijk.Tevens is er een invalideparkeerplaats. Bekijk volledig profiel. Fysiotherapie Centrum MensEnWerk. Zuid-Holland Dordrecht Google maps.
56 fysiotherapiepraktijken in Dordrecht.
Naar de inhoud Naar de extra informatie aan de onderkant. Inloggen voor pakkethouders. Feiten en cijfers. Schrijf een waardering. Inloggen voor pakkethouders. U bent hier.: 56 fysiotherapiepraktijken in Dordrecht. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 56 fysiotherapiepraktijken in Dordrecht bekend. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapiepraktijken in Dordrecht is een 9.3 op basis van 257 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapiepraktijken in Nederland is een 9.1. Sorteren op Relevantie. Naam a z. Naam z a. Cijfer hoog laag. Cijfer laag hoog. Aantal waarderingen hoog laag. Aantal waarderingen laag hoog. FysiCo Lopez Toorn. Praktijk Aan de Dijk Fysiotherapie. Fysiotherapie Land van Valk. Fysiotherapiepraktijk Arjan Bakker. Fysiotherapiepraktijk Janssen en de Jong. Plein 40-'45, Praktijk voor Fysio en Manuele Therapie. Sport Paramedisch Centrum van Wensen en de Jongh, locatie Oranje Wit.
Home: ProFundum Instituut.
Bij het niet nakomen van een afspraak zijn wij genoodzaakt deze bij u in rekening te brengen. Uw verzekering zal de afspraak die niet is nagekomen niet vergoeden. ProFundum Bekkencentrum hoofdlocatie. van Godewijckstraat 104a. 3311 GX DORDRECHT. Dudokerf 4 in DORDRECHT.
www.fysiotherapiedordrecht.com.
Fysio Balanz.
Fysiotherapie: De fysiotherapeuten van fysiotherapie Balanz staan dagelij ks voor u klaar om u te begeleiden in uw herstel. Fitness: Balanz heeft een keur aan fi tness activiteiten. Of u nou herstellende bent van bepaalde gezondheids-problemen of u wilt graag op een verantwoorde manier fit blijven. Life style: Blijvend werken aan een gezonde leefstijl waarin sport en voeding centraal staan. Welzijn: Balanz ondersteunt u thuis met alledaagse activiteiten. Bevorderen van uw zelfstandigheid en mobiliteit. Stimuleren van uw lichaamsbeweging en fitheid. Samen actief zijn in en om uw huis. Bamendaweg 36, 3319 GS Dordrecht.
Sport Fysiotherapie Sport Paramedisch Centrum van Wensen en de Jongh.
Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan uw spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ofwel uw bewegingsapparaat. Bij uw eerste afspraak vormt onze fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door u eerst te onderzoeken en vragen te stellen.
Fysio Dordrecht Fysiotherapie Dordrecht PMC Schuilenburg.
Fysiotherapie Dordrecht Fysio Dordrecht? Paramedisch Centrum Schuilenburg is een moderne praktijk gevestigd in Dordrecht die zich steeds verder ontwikkelt op het gebied van fysiotherapie. Naast diverse specialisaties biedt de praktijk ook mogelijkheden op het gebied van fysiofitness, osteopathie en sportfysiotherapie.
Start.
Welkom op de site van Fysiotherapie Stadspolders. Behandeling is mogelijk zowel met als zonder verwijzing van huisarts of specialist. Wij behandelen volgens afspraak. Openingstijden dagelijks 06.30 22.00. 078 616 44 08. Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u ook via email.

Contacteer ons