Resultaten voor fysiotherapie purmerend

fysiotherapie purmerend
Fysiotherapie in Purmerend in Weidevenne, welkom bij Fysi-osten.
Fysiotherapie in Purmerend in Weidevenne. Welkom bij Fysi-osten, de praktijk voor fysiotherapie in Purmerend in Weidevenne, waar u snel terecht kan. Fysi-osten geeft met aandacht fysiotherapie. De praktijk is dagelijks geopend van 8.00 uur s morgens tot 20.00 s avonds.
SPEER Fysiotherapie: Uw Fysiotherapeut in Purmerend.
Maak een afspraak Lees meer. Over Speer Fysiotherapie Purmerend. SPEER Fysiotherapie geeft je net dat extras wat nodig is om jou klachten optimaal te behandelen, te verhelpen en het lichamelijk herstel te bevorderen om de werkzaamheden en/of de sportactiviteiten zonder beperkingen te hervatten.
YorBody Fysiotherapie, onze fysio staat voor je klaar.
Strikt noodzakelijke behandelingen in onze praktijken alleen op verwijzing van huisarts. Online fysiotherapie kan in de vorm van videobellen, telefoneren en video oefeningen. We hebben hier nu al enige ervaring mee opgedaan en zowel onze patiënten als therapeuten ervaren dit als erg zinvol.
Fysiotherapie Vacatures in Purmerend Vacatures.nl.
Verpleegkundige Oncologie/Hematologie fulltime. Amsterdam UMC Amsterdam. We werken nauw samen met de diëtist, arts, stamcel coördinatie team, fysiotherapie. Allemaal op basis van gelijkwaardigheid. Wij bieden je ruime gelegenheid tot. Blijf op de hoogte van de nieuwste Fysiotherapie vacatures in Purmerend!
Uw fysiotherapie Plus praktijk voor Purmerend e.o. Fysiotherapeuten voor Purmerend.
Wat doen wij? Fysiotherapie aan huis. ParkinsonNet: Ziekte van Parkinson. Vernieuwend in beweging. voor alle leeftijden. Samen met u willen wij zorgen voor herstel van de klacht. en u helpen om een actieve levensstijl te behouden. Zo achterhalen wij wat er met u aan de hand is. Expertisecentrum Wijk en Ouderenzorg Purmerend.
Fysiotherapie Amsterdam Noord IJburg Zeeburgereiland Corpus Company.
Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars en declareren, indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, direct aan uw zorgverzekeraar. Via onze website bekijkt en herplant u afspraken met uw therapeut. Maak een afspraak. Overlanderstraat 463, 1445 CN Purmerend 0299 645 011.
Rug en bekkencentrum Purmerend Krullaards Perfect Reset.
Dus niet, zoals u gewend bent van Fysiotherapie Overwhere, op onze huidige locatie op de Gasinjetstraat. Fysiotherapie Overwhere, de wijkpraktijk voor fysiotherapie, manueletherapie, kinderfysiotherapie, medical taping en diëtetiek in Purmerend. Fysiotherapie Overwhere is een wijkpraktijk die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
Fysiotherapie Julianastraat.
U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, COPD-training, medische fitness en sportmassage. Afspraak zonder verwijzing van huisarts. Contract met alle verzekeraars. Bekijk hier onze video voor meer informatie. Julianastraat 6 1441 EP Purmerend 0299 42 34 62 info@fysiotherapiejulianastraat.nl.
Fysiotherapie Purmerend.
De erkende verbijzonderingen staan vermeld in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie. De fysiotherapeut die zich heeft toegelegd op lymfologie staat vermeld in het aantekeningenregister.Uw lichaam verdient de beste behandeling. Fysiotherapeuten willen een positieve bijdrage leveren aan bijvoorbeeld gezond bewegen, het terugdringen van ziekteverzuim en het voorkomen van blessures. Op die manier helpt uw fysiotherapeut u om uw lichaam zo goed mogelijk functionerend te houden. Uw lichaam verdient de beste behandeling. 1447 EG Purmerend.

Contacteer ons