Meer resultaten voor fysiotherapie purmerend

fysiotherapie purmerend
FysioXL Praktijk voor manuele, fysiotherapie en kinderfysiotherapie.
Indien u uw type hoofdpijn herkend en graag hoofdpijnvrij door het leven wilt gaan dan biedt fysiotherapie een uitkomst. Als u een afspraak wilt inplannen, kunt u contact opnemen met een van onze locaties in Amsterdam, Zaandam, Purmerend of Hillegom.
Fysiotherapie Purmerend.
De erkende verbijzonderingen staan vermeld in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie. De fysiotherapeut die zich heeft toegelegd op lymfologie staat vermeld in het aantekeningenregister.Uw lichaam verdient de beste behandeling. Fysiotherapeuten willen een positieve bijdrage leveren aan bijvoorbeeld gezond bewegen, het terugdringen van ziekteverzuim en het voorkomen van blessures. Op die manier helpt uw fysiotherapeut u om uw lichaam zo goed mogelijk functionerend te houden. Uw lichaam verdient de beste behandeling. 1447 EG Purmerend.
De beste fysiotherapeuten in Purmerend en de Beemster, geen wachttijden.
bij ons bent u direct aan de beurt Maak nu een afspraak. Welkom bij fysiotherapie Kamphuis en Hof regio Purmerend Beemster. De praktijk waarbij u direct een afspraak kunt maken online, maar ook terecht kunt met al uw fysiotherapeutische vragen!
Alle fysiotherapeuten in Purmerend, zoek een fysiotherapeut.
Zorgvergelijker Zoek een fysiotherapeut Resultaten. Fysiotherapeuten in Purmerend 21 gevonden. Naam Adres Postcode Plaats Aantal therapeuten Specialismen Contact. Amstellaan 2 b. Amstellaan 2 b. Couwenberg Gökemeijer Fysiotherapie. Nijlstraat 2 A. Nijlstraat 2 A. Purmer-Zuid Beaufort, Mourits Stuurman. Fysiotherapie Sportfysiotherapie Bijman. Fysiotherapie Korse-de Vries-Deen.
Purmerend Kernpraktijken.
Fysiotherapie Weidevenne is tevens aangesloten bij diverse netwerken, onder meer het Parkinson netwerk, het Claudicatio netwerk, het Reumanetwerk, het FNS netwerk en Schoudernetwerk Amsterdam. Ook beschikken wij over echografie en shockwave. Samenwerking staat bij Fysiotherapie Weidevenne hoog in het vaandel. Wij hebben een goede samenwerking met huisartsen, niet alleen binnen ons gezondheidscentrum, maar ook elders in Purmerend.
Gors Fysiotherapie Purmerend.
Zonder of met verwijzing van uw huisarts. Bel met 0299 435973 of schrijf u in. Door de verschillende specialisaties hebben wij altijd de juiste therapeut voor de oplossing van uw klacht. Specialisaties zijn Fysiotherapie, Manuele therapie, Oefentherapie Cesar therapie, Fysiotherapie op haptonomische basis en meer.
Fysiotherapeut Purmerend Fysio Consult Purmerend.
Onze praktijk is er voor iedereen, van jong tot oud, bij wie bewegen een probleem is.Of u nu een blessure hebt opgelopen tijdens het sporten, moet revalideren na een operatie of een verminderde conditie hebt als gevolg van een hart en/of longaandoening: FysioConsult biedt fysiotherapie voor iedereen uit Purmerend en omgeving.
12move fysiotherapie Purmerend 12move fysiotherapie.
Wat fysiotherapie kost, hangt grotendeels af van de manier waarop u bent verzekerd. Vanuit de basisverzekering wordt fysiotherapie beperkt vergoed. De meeste Nederlanders hebben daarom een aanvullende verzekering met een dekking voor fysiotherapie. Een deel betaalt fysiotherapie zelf. 1443 EC Purmerend Alle rechten voorbehouden.
Fysiotherapie in Purmerend Praktijken Hier Heb Ik Pijn.
Fysiotherapie in Purmerend. Hieronder vindt u een overzicht van fysiotherapiepraktijken in Purmerend. Het overzicht toont alleen gekwalificeerde praktijken voor fysiotherapie. Vul uw postcode in om een goede fysiotherapeut bij u in de buurt te vinden. Fysio en Manuele therapie Mellenberg-Lehmann Schipperslaan 7 1442AB Purmerend Tel: 0299-439343 www.fysiotherapiepurmerend.nl.

Contacteer ons