Zoeken naar sport fysiotherapie rotterdam

sport fysiotherapie rotterdam
Master Sportfysiotherapie HBO-opleidingen Hogeschool Rotterdam te Rotterdam ROC.nl.
Aansluitend is er in het laatste half jaar gelegenheid om de masterthesis af te ronden. Voor deze opleiding moet je ten minste in het bezit zijn van een erkend bachelor diploma Fysiotherapie. Voor de actuele eisen aan de vooropleiding verwijzen we je naar de website van de aanbieder.
Sportfysiotherapie bij Fysio Rotterdam.
Bekijk onze 23 locaties. Zoek je goede sport fysiotherapie in Rotterdam? Hoi, ik ben Mariska, fysiotherapeut in Rotterdam. Mijn collega's' en ik helpen je graag bij lichamelijke en pijnklachten. Maak vandaag nog je afspraak! Maak online je afspraak WhatsApp Mail.
Fysiotherapie Praktijk Mathenesserlaan Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie.
Indien u wegens lichamelijke beperkingen niet in staat bent om naar de praktijk toe te komen bestaat de mogelijkheid dat u aan huis behandeld wordt. Alle therapeuten van Fysiotherapie Mathenesserlaan zijn BIG-geregistreerd en ingeschreven in het Centrale Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF. 3023 HG Rotterdam.
Suspended Domain.
Fysiotherapie Mijnsherenlaan/ Portland/ Zuidplein Bekkenfysiotherapie / Manuele therapie / Kinderfysiotherapie / Oedeemtherapie / Handfysiotherapie / Dry needling / Paramedische trainingstherapie Rotterdam.
Bent u nog niet uitgelezen over lichamelijke gezondheid en een goede levensstijl, dan verwijzen onze links u door naar andere interessante sites. Fysiotherapie Mijnsherenlaan/ Portland/ Zuidplein is door Zilveren Kruis benoemd tot Pluspraktijk! De praktijk hecht veel waarde aan kwaliteitsborging. Huisregels Privacyreglement Tarievenlijst Prijslijst Rimage Klachtenreglemen t. 3081 GE Rotterdam.
Fysiotherapie Rotterdam Centrum.
Fysiotherapie en Manuele Therapie Groothandelsgebouw Rotterdam.
Fysiotherapie Rotterdam Alexanderhof Direct een afspraak.
Sportfysiotherapie Rotterdam Bramanteplein. Als sportliefhebbers begrijpen we hoe belangrijk het is om snel weer op het oude niveau te kunnen sporten. Een sportblessure zoals een knie of enkelblessure kan daarbij in de weg staan. Ons team bestaat uit gespecialiseerde sportfysiotherapeuten, we begeleiden sporters van alle niveaus naar herstel. Wilt u snel weer op het veld staan? Pijnvrij uw sport beoefenen? Neem direct contact met ons op. Heeft u last van uw gewrichten? Voelt extra belasting niet prettig of zwaar, bijvoorbeeld door artrose, reuma, orthopedische klachten of een ziekte zoals Parkinson of MS? Fysiotherapie in het water, ook hydrotherapie genoemd, kan de belasting van uw gewrichten enorm verminderen.
Sportfysiotherapie Rotterdam.
Na zijn studie fysiotherapie heeft hij zich verder geschoold tot sportfysiotherapeut. Daardoor weet hij welke eisen een sport aan het lichaam stelt, wat bewegen met ons doet en hij weet wat de motivatie van sporters is. De NVFS sportfysiotherapeut is geregistreerd bij het centraal kwaliteitsregister CKR van het KNGF Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en is lid van de NVFS de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg.

Contacteer ons