Op zoek naar fysiotherapie dordrecht dubbeldam?

fysiotherapie dordrecht dubbeldam
29 fysiotherapeuten en 80 fysiotherapiepraktijken in Dordrecht solvo.
Tegenwoordig staat Dubbeldam bekend als een rustige wijk waar je alle mogelijkheden hebt om je favoriete sport te beoefenen, zoals zwemmen, korfbal, voetbal en paardensport. Gaat bewegen je niet goed af door bijvoorbeeld pijn in je knie, schouder of enkel? Maak via solvo een afspraak bij een fysiotherapeut en laat je klachten behandelen. Fysiotherapie Dordrecht Sterrenburg.
Fysiotherapeut Dubbeldam-Zuid, Dordrecht De Telefoongids.
https//www.detelefoongids.nl/emma-andersson/20678981/5-1/sn20678981: 078-6183976 Toon nummer Plan route KvK-gegevens. Fysiotherapie Vijverlaan Fysiotherapie Amazone. Vijverplantsoen 1, 3319SW, Dordrecht. 0800: 1730: Straks geopend. Wist u dat wij de grootste praktijk van Dubbeldam zijn? En dat wij naast fysiotherapie veel specialismen in onze praktijk hebben?
nico spaans.
Hand en polstherapie. Geboren in Dubbeldam/Dordrecht en na het Titus Brandsma Lyceum in Dordrecht, afgestudeerd in 1981 aan de Academie voor Fysiotherapie in Rotterdam. Na zijn diensttijd, waarin hij als fysiotherapeut zowel in Oirschot als in Scheveningen heeft gewerkt is hij sindsdien werkzaam als zelfstandig fysiotherapeut in Dordrecht, orthopedisch geschoold.
Fysiotherapie Dubbeldam Startpagina Facebook.
PMC In Balans Fysiotherapie Revalidatie. European Association GolfPhysioTherapy GolfMedicalTherapy e.V. Anneke IJpelaar Ballet. Plaatsen Dordrecht Medisch en gezondheid Medisch centrum Fysiotherapie Dubbeldam. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies.
Fysiotherapie Vijverlaan Dordrecht Uw fysiotherapeut, Uw welzijn Dordrecht.
Fysiotherapie Vijverlaan Dordrecht. Manuele therapie bij babies en kinderen met Kiss, respectievelijk Kidd. Vanwege het coronavirus zijn wij de komende week beperkt open. U kunt ons telefonisch bereiken op 0786163962 of 0786169237. Voor meer persoonlijk contact bij een dringende vraag of bijvoorbeeld een vergeten oefening kunnen wij ook videocontact met u hebben.
Fysius Dordrecht Gespecialiseerde fysiotherapie bij o.a. rugklachten! Fysius. Het antwoord op rugpijn.
Binnen 1 minuut geregeld. Fysiotherapie in Dordrecht. U wordt direct goed geholpen! Heeft u lichamelijk klachten en bent u op zoek naar deskundige fysiotherapeuten in Dordrecht? Wij helpen u graag! Onze fysiotherapeuten in Dordrecht zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd.
Overige paramedische praktijken geen fysiotherapie en psychologie en alternatieve genezers in Dubbeldam Oozo.nl.
Opgericht in februari 2017. De onderneming Sportmassage Dordrecht is gevestigd op Zuidendijk 535B te Dordrecht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken geen fysiotherapie en psychologie en alternatieve genezers. Dordrecht Dubbeldam Belthure Park 3329LD. Donderdag 27 oktober 2016.
Vitaliz Fysiotherapie Dordrecht.
Vitaliz is gevestigd op 4 locaties in Dordrecht. Behandeling desgewenst aan huis. Vitaliz De Merwelanden. De Staart Dordrecht. Gespecialiseerde Fysiotherapie voor inwoners van De Staart in de leeftijd van 55 jaar en ouder. Gespecialiseerde Fysiotherapie voor inwoners van Dubbeldam in de leeftijd van 55 jaar en ouder.
Fysiotherapie Dubbeldam in Dordrecht Zorgzoeker Zilveren Kruis.
3319 EV Dordrecht route. Deze zorgverlener is gecontracteerd voor fysiotherapie. U kunt hier ook terecht voor.: Manuele therapie div De manueel therapeut heeft zich gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van mensen met klachten van de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen.

Contacteer ons