Op zoek naar fysiotherapie drachten?

fysiotherapie drachten
Fysiotherapie fysiotherapiedrachten.nl Drachten: Fysio fysiotherapeut 0512. aan de Sportlaan Fysio 0512.
Voor een specialist in fysiotherapie in Drachten gaat u naar Fysio 0512. De praktijk vindt zijn oorsprong in Leeuwarden, hier uiteraard Fysio 058 genaamd. Na een succesvolle fysiotherapie praktijk te hebben opgezet in de Friese hoofdstad, is het team een tweede praktijk begonnen in Drachten.
Fysio De Kolken Drachten Maak direct een afspraak.
Onze specialisaties zijn: fysiotherapie, manuele therapie, medical tape en dry needling. We zijn gevestigd aan de Kolken 88 in Drachten. U kunt ons telefonisch bereiken via: 0512 358648. Graag tot ziens aan de Kolken 88 in Drachten! Fysio De Kolken is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Manuele Therapie t Hoen, Fysiotherapie, Dry Needling, Drachten.
Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres in de oude Tabaksfabriek in Drachten. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en werken met effectieve behandelmethodes Fysiotherapie, Manuele Therapie, Dry Needling, Medical Taping en McKenzie Therapie.
23 fysiotherapiepraktijken in Drachten.
De Oppers, Praktijk voor Fysio en Manuele Therapie. Fysiotherapie en Manuele Therapie Moleneind. Manuele Therapie t Hoen. Fitaal De Drait. Fitaal De Trisken. Fitaal De Sportlaan. Fysioplus, praktijk voor huid en bindweefseltherapie, locatie Drachten. Fysiotherapiepraktijk Jelle Venema. Hand Polstherapie Centrum, locatie Drachten.
Huid, Ergo en Fysiotherapie Ziekenhuis Nij Smellinghe.
Huid, ergo of fysiotherapie is gericht op het verbeteren van uw functionaliteit en conditie. De therapeuten starten met een screening, het stellen va diagnoses en prognoses en therapie. De therapeuten laten we u zien hoe u zich aan kunt passen aan uw nieuwe situatie en hoe u eventuele beperkingen kunt compenseren. We ondersteunen u bij uw verwijzingen vanuit en naar Nij Smellinghe zowel voor, tijdens als na een opname. Hierbij werken we nauw samen met uw specialist. 0512 588 245. Naar het ziekenhuis. Compagnonsplein 1, 9202 NN Drachten.
Totale Heup Prothese, operatie YouTube.
Totale Heup Prothese, operatie. Praktijk Prins Hendrikstraat fysiotherapie manuele therapie. Unsubscribe from Praktijk Prins Hendrikstraat fysiotherapie manuele therapie? Subscribe Subscribed Unsubscribe 289. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video?
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Fysio Bakker Uw gezondheid is onze specialiteit Bewegen is leven.
Fysio Bakker Drachten. Fysio Bakker Damwald. Fysio Bakker Feanwalden. Fysio Bakker Surhuisterveen. Onze praktijken geven bij binnenkomst direct een vertrouwd en persoonlijk gevoel. Dit is voor ons zeer belangrijk. Alle locaties beschikken over moderne praktijkruimtes en een oefenzaal. Wij verwelkomen u graag in een van onze praktijken, om samen naar een spoedig herstel te werken! Uw gezondheid is onze specialiteit. Maak nu een afspraak! Fysio Bakker is gericht op kwaliteit. Wij zijn een innovatieve fysiotherapie praktijk met meerdere locaties in Friesland.
Fysiotherapie G. Bron.
Tegenwoordig kun je rechtstreeks naar de fysiotherapeut zonder verwijsbrief van je huisarts. Bron is gevestigd aan de Flevo 41. Allround fysiotherapeut die samen met jou de pijn-en beweegproblemen die jou hinderen in het dagelijkse leven helpt op te lossen. Alles over grietje Bron. 2018 Fysiotherapie G. 9204 JL Drachten.

Contacteer ons