Op zoek naar biesboschcentrum dordrecht dordrecht?

biesboschcentrum dordrecht dordrecht
Hoe gaan naar Biesboschcentrum Dordrecht, Baanhoekweg 53 in Dordrecht via Bus, Ferry of Trein Moovit.
Biesboschcentrum Dordrecht, Baanhoekweg 53, Dordrecht. Nabije attracties rond Biesboschcentrum Dordrecht, Baanhoekweg 53 in Dordrecht Nationaal Park de Biesbosch Biestro Biesboschcentrum Dordrecht Baanhoekweg Baanhoekweg 53 Biesboschrondvaarten Dordrecht, Bezoekerscentrum Hollandse Biesbosch Dordrecht, Bezoekerscentrum Hollandse Biesbosch Mercurius Volkssterrenwacht De Merwelanden De Merwelanden Recreatiepark de Merwelanden Hollandsche Biesbosch Sterrenwacht Mercurius Dordrecht, Veer Hollandse Biesbosch Dordrecht, Veer Hollandse Biesbosch Wandelknooppunt 25 Zuilespolder Kikvorschkil Ecolodge Hotel Robinson Nature.
Hollandsebiesbosch.nl Een overzicht van Hollandse Biesbosch.
Ze trekken zich dan noodgedwongen groepsgewijs terug op de polderkaden. Het bezoekerscentrum van de Hollandse Biesbosch is gevestigd te Dordrecht. In oktober 2003 werd dit Biesboschcentrum Dordrecht geopend, men vindt er informatie over de geschiedenis en de flora en fauna van het gebied.
Nationaal Park De Biesbosch Centrum Dordrecht. logo-dordrecht. header-visual. skyline-visual.
Een fluisterbootje, kano of fiets huren om zelf de Biesbosch te ontdekken, kan natuurlijk ook. Maar Biesboschcentrum Dordrecht is niet alleen een vertrekpunt, het centrum zelf is ook een plek waar veel te beleven valt. April t/m oktober: dinsdag t/m zondag 9.00 17.00 uur.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Biestro Biesboschcentrum Dordrecht.
Welkom bij Biestro Biesboschcentrum! De Biestro ligt uniek gelegen in recreatiegebied Natuurpark de Holandse Biesbosch. Er is volop gelegenheid om gebruik te maken van de diverse activiteiten waaronder wandelingen, kano├źn en vaartochten. De Biestro ligt naast het bezoekerscentrum Dordrecht hier kunt u een kijkje nemen in het museum en is informatie verkrijgbaar over het park.
Biesboschcentrum Dordrecht indebuurt Dordrecht.
Een uniek natuurgebied waar voor elke bezoeker veel te beleven is. Vaar langs wilgenvloedbossen op zoek naar bevers, kano door de jungle of ontdek fietsend en wandelend de bijzondere flora en fauna. Een bezoek aan de Biesbosch begint bij Biesboschcentrum Dordrecht.
23 augustus Bijendag bij Biesboschcentrum Dordrecht MerweRTV.
aug 14 2018. 23 augustus Bijendag bij Biesboschcentrum Dordrecht. DORDRECHT Op donderdag 23 augustus a.s. vindt de Biesbosch Bijendag plaats in en rondom Biesboschcentrum Dordrecht. Tijdens het evenement worden voor het hele gezin leuke activiteiten georganiseerd met als thema de honingbij.
Leuke activiteiten in kerstvakantie bij Biesboschcentrum Dordrecht Dordrecht.net.
22 dec 2016 Leuke activiteiten in kerstvakantie bij Biesboschcentrum Dordrecht. DORDRECHT In de kerstvakantie is bij Biesboschcentrum Dordrecht veel te beleven. Het programma bevat activiteiten voor jong en oud. Maak een winterse wandeling door de Biesbosch met de Winterexcursie of ga mee met de Snertwandeling die in samenwerking met Stayokay Dordrecht wordt georganiseerd.
Naar de Biesbosch, entree Dordrecht.
Vanaf de Merwekade in Dordrecht de halte vanuit Rotterdam, Papendrecht en Zwijndrecht of vanaf halte Sliedrecht kun je met de Waterbus lijn 23 naar de Hollandse Biesbosch. Fietsen mogen gratis mee aan boord! Vanaf de steiger is het ongeveer 800 meter naar Biesboschcentrum Dordrecht.

Contacteer ons