Meer resultaten voor biesboschcentrum dordrecht dordrecht

biesboschcentrum dordrecht dordrecht
Bijendag bij Biesboschcentrum Dordrecht Het Kompas Sliedrecht.
Bijendag bij Biesboschcentrum Dordrecht. DORDRECHT Op donderdag 23 augustus vindt de Biesbosch Bijendag plaats in en rondom Biesboschcentrum Dordrecht. Tijdens het evenement worden voor het hele gezin leuke activiteiten georganiseerd met als thema de honingbij. Bekijk hoe de imker honing slingert, laat je schminken als een bij en ga zelf aan de slag met bijenwas.
Dordtse Biesbosch Wikipedia.
De Dordtse Biesbosch bestaat uit diverse platen, zoals de Janusplaat, Noorderelsplaat, Hoge Biezenplaat, Tongplaat, Benedenste en Bovenste Beversluisplaat, Koekplaat. Tevens is er het gebied de Stormhoek en de wateren Lepelaarsgat, Noorderdiep en Zeehondengat. Bij Dordrecht ligt het Biesboschcentrum Dordrecht dat eigendom is van Natuur en Recreatieschap De Hollandse Biesbosch.
Bezoekerscentra Nationaal Park De Biesbosch.
3313 LP Dordrecht. 078 770 53 53. April t/m oktober. Dinsdag t/m zondag 9.00-17.00 uur. November t/m maart. Dinsdag t/m zondag 10.00-16.00 uur. In juli en augustus ook op maandag geopend. April t/m oktober: openingstijden gelijk aan het Biesboschcentrum. November t/m maart: gesloten.
Biesboschcentrum Dordrecht Fietsenwandelweb.nl.
Biesboschcentrum Dordrecht is gelegen aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch aan de Zuid-Hollandse zijde van de Biesbosch. Het is een gratis toegankelijk informatiecentrum van Natuur en Recreatieschap De Hollandse Biesbosch. Biesboschcentrum Dordrecht is een prima startpunt om de Biesbosch te ontdekken.
Leuke activiteiten in kerstvakantie bij Biesboschcentrum Dordrecht Dordrecht.net.
22 dec 2016 Leuke activiteiten in kerstvakantie bij Biesboschcentrum Dordrecht. DORDRECHT In de kerstvakantie is bij Biesboschcentrum Dordrecht veel te beleven. Het programma bevat activiteiten voor jong en oud. Maak een winterse wandeling door de Biesbosch met de Winterexcursie of ga mee met de Snertwandeling die in samenwerking met Stayokay Dordrecht wordt georganiseerd.
Biesboschcentrum Dordrecht Startpagina Facebook.
Plaatsen Dordrecht Sport en recreatie Biesboschcentrum Dordrecht. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Ge G spo G ns G ord G. 19 september om 0750.: Vandaag een zoekplaatje, zie jij het? Biesboschcentrum Dordrecht voelt zich vrolijk.
Biesboschcentrum Dordrecht Biesboschcentrum Dordrecht Kidsproof Rotterdam.
Biesboschcentrum Dordrecht Terug naar vorige pagina. Baanhoekweg 533313, LP Dordrecht. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Leuke activiteiten, excursies, rondvaarten en dagtochten in de Biesbosch beginnen hier! Een bezoek aan de Biesbosch begint bij Biesboschcentrum Dordrecht. Vanuit dit bezoekerscentrum wordt een scala aan activiteiten georganiseerd.:
Biesboschcentrum Dordrecht.
Activiteiten in Biesboschcentrum Dordrecht. Voor of nadat je een activiteit heb gedaan, kun je in het centrum van alles leren over de Biesbosch. Zo zijn er tentoonstellingen, een leeshoek en een film over de Biesbosch. Naast het Biesboschcentrum Dordrecht ligt huiscafé Biestro, waar je terechtkunt voor koffie met gebak of een heerlijke lunch.
Routes, heerlijk fietsen of wandelen in een landelijke omgeving.
Biesboschcentrum Dordrecht Baanhoekweg 53, 3313 LP Dordrecht Tel: 078 770 53 53 Open: april t/m juni: di-zo 09.00-17.00 uur juli en aug: ma-zo 09.00-17.00 uur sep t/m okt: di-zo 09.00-17.00 uur nov t/m mrt: di t/m zo 10.00 16.00 uur Ook op 2e paasdag en 2e pinksterdag geopend.

Contacteer ons