Meer resultaten voor chiropractie dordrecht dordrecht

chiropractie dordrecht dordrecht
Home.
In Deil en Dordrecht help ik honden, katten en konijnen. Als dierenarts vind ik het belangrijk om reguliere diergeneeskunde te combineren met aanvullende diergeneeskunde, zoals acupunctuur, osteopathie en chiropractie, om op deze manier de gezondheid van dieren te verbeteren en zo lang mogelijk een goede kwaliteit van leven te behouden.
Recensies Bowman Chiropractie.
van Zeijl / 14 Jul 2015. Josh is in Dordrecht begonnen als chiropractor. Hij was nog maar net in Nederland, toen ik bij hem onder behandeling kwam. Ik had een nekhernia en door de huisarts naar de chiropractor verwezen. Ik heb heel veel baat bij de behandelingen. Toen Josh naar Barendrecht ging, kwam ik bij zijn opvolgster. Nu, dat ging hem niet worden. Josh was daar al bang voor en had al gezegd, dat ik bij hem in Barendrecht terecht kon. Zo gedaan en ik rijd nu iedere 6 weken naar Barendrecht. Ik kom hier niet meer vanaf, volgens de huisarts. Als ik niet meer naar Josh zou gaan, kan ik binnen een paar jaar mijn nek niet meer bewegen. En daar heb ik geen zin in, dus de ritjes naar Barendrecht heb ik er wel voor over. Als ik bij Josh ben geweest, voel ik mij weer een stuk beter. Ook mijn man en dochter komen bij Bowman Chiropractie.
Dordrecht Chiropractor, je vindt het hier!
Capelle aan den Ijssel. Welkom bij chiropractie rugcentrum, specialisten op het behandeling gebied van chiropractie, de wervelkolom en zenuwstelsel, dordrecht, barendrecht, gorinchem, drechtsteden, ridderkerk, papendrecht, rotterdam, sliedrecht, zwijndrechtarmpijn, artrose, hernia, ischias, migraine, nekpijn, rsi, rugpijn, scoliose, whiplash, chiropractic, alternatieve geneeskunde.
Rugkliniek Chiropractie Dordrecht/Gorinchem Artrose rugpijn YouTube.
Rugkliniek Chiropractie Dordrecht/Gorinchem Artrose rugpijn. Afmelden bij Danny Aloserij? Abonneren Geabonneerd Afmelden 54. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een playlist. Wil je een melding indienen over de video? Log in om ongepaste content te melden. Vind je dit een leuke video? Log in om je mening te geven. Vind je dit geen leuke video? Log in om je mening te geven. Het interactieve transcript kan niet worden geladen. Beoordelingen zijn beschikbaar wanneer de video is verhuurd. Deze functie is momenteel niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw. Gepubliceerd op 29 mrt. Rugkliniek Dordrecht oudere vrouw V2.
Chiropractor Dordrecht.
De chiropractor zal zijn uiterste best doen om u op uw gemak te stellen en helpt u graag van uw pijnklachten af. Geen bedrijven gevonden in Dordrecht. Kijk hieronder voor plaatsen in de buurt van Dordrecht. Chiropractor Capelle aan den IJssel.
Chiropractie Dordrecht.
Gebruik van cookies. Wij willen graag dat onze website goed leesbaar is en optimaal werkt! Hiervoor gebruiken wij cookies. Door gebruik te maken van onze website geef je toestemming voor de aanwezigheid ervan. Burg de Raadtsingel 107. 3311 JH DORDRECHT.
s avonds geopend in Dordrecht en Zwijndrecht chiropractor-info.nl.
Kaart weergeven s avonds geopend in Dordrecht en Zwijndrecht. Chiropractie Dordrecht Dordrecht. Chiropractie Rug en Nekcentrum te Barendrecht, Dordrecht, Gorinchem. Rugkliniek Dordrecht Dordrecht. Chiropractor te, Dordrecht, Gorinchem. Uw rug en nekspecialist in de regio Drechtsteden! Centrale telefoonnummer 078-639 97 77.
Stichting Chiropractie Nederland Register.
De chiropractor die aan alle registratie-eisen voldoet mag zich laten inschrijven in het register van de SCN en zich jaarlijks laten herregistreren. Registratie in het kwaliteitsregister van de SCN is op persoonlijke titel. Klik links op een provincie of zoek hieronder op naam. Zoek op naam.: Zoek op plaats.: Stichting Chiropractie Nederland.
GraydonGo Nederland Zakelijke informatie Potgieter Chiropractie B.V. Dordrecht.
komt deels vanuit Graydon en deels vanuit de KvK. Indien je contact wilt opnemen met Potgieter Chiropractie B.V. kun je het telefoonnummer 0495 544234 gebruiken of een brief versturen naar het adres Burg De Raadtsingel 107 met postcode 3311 JH in Dordrecht.

Contacteer ons