Resultaten voor fysiotherapie breda

fysiotherapie breda
Fysiotherapie praktijk Dierckx-Kessels.
Fysiotherapie praktijk Dierckx-Kessels bestaat uit een team van acht fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Binnen de praktijk wordt gestreefd naar samenwerking met andere disciplines binnen de gezondheidszorg, zowel in de eerste als de tweedelijnszorg. Wij willen daarbij een praktijk zijn waarin de fysiotherapeuten zich zo optimaal mogelijk kunnen profileren in een positieve stimulerende werkomgeving en een gezonde ambitie hebben om zich vakinhoudelijk te ontwikkelen. Tel076: 565 77 72. 4815 CC Breda.
Fysiotherapie Breda Voltijd bachelor opleiding Avans Hogeschool.
De opleiding Fysiotherapie. Deze opleiding stoomt je klaar voor een mooie toekomst in de zorgsector. Je krijgt een stevige kennisbasis. Leert de bijbehorende vaardigheden. En benut de mogelijkheid om je individueel te ontwikkelen. Je leert interdisciplinair samenwerken. In proeftuinen waar onderwijs, werkveld en maatschappij in elkaar overgaan. Zo groei je uit tot een toekomstproof zorgprofessional. Ben je geslaagd, dan mag je de titel Bachelor of Science voeren. Kenmerkend voor deze opleiding. De opleiding kenmerkt zich door intensief contact tussen studenten, docenten en het werkveld. Samenwerken, elkaar kennen en erkennen staan centraal. De eerste 2 jaar volg je les binnen leerlijnen als anatomie, fysiologie, pathologie en psychologie. Daarna werk je meer samen met externe partijen aan je eigen leerroute. Als afstudeerproject doe je toegepast onderzoek in de praktijk. Is dit jouw opleiding? Meld je aan. Studie in cijfers. Vergelijk deze opleiding met het landelijke gemiddelde. Bekijk de cijfers. Score op duurzaamheid. Deel deze pagina. Deel op Twitter. Deel op Facebook. Deel op LinkedIn. Deel via Mail. Deel op Whatsapp. Volg Avans op sociale media. Volgen op Twitter. Volgen op Facebook.
Home Fysiotherapie Breda Oost.
Sinds 2001 is Fysiotherapie Breda Oost gevestigd aan de Meent 12a te Breda. Op dit adres kunnen wij patiënten in een rustige en comfortabele omgeving ontvangen en alle aandacht besteden aan de fysiotherapeutisch behandelingen. Praktijk in Breda. 4817 NW Breda.
Fysius Breda Gespecialiseerde fysiotherapie bij o.a. rugklachten! Fysius. Het antwoord op rugpijn.
Binnen 1 minuut geregeld. Fysiotherapie in Breda. U wordt direct goed geholpen! Heeft u lichamelijk klachten en bent u op zoek naar deskundige fysiotherapeuten in Breda? Wij helpen u graag! Onze fysiotherapeuten in Breda zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd.
Fysiotherapie Breda Maak nu een afspraak bij Fysiomore!
Uniek aan Fysiomore Breda is het verwarmde zwembad. Als fysiotherapie op het droge te zwaar is, kun je hier fysiotherapie in het water hydrotherapie krijgen. Hier kun je één op één behandelingen volgen in een fijne omgeving in water van 32 graden Celsius.
104 fysiotherapiepraktijken in Breda.
KaroCare Fysiotherapie en Healthcare. Fysiotherapie Van de Kamp, locatie Breda. IJpelaar, Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie. De Ridder en Honcoop Fysiotherapie. Fysic Fysiotherapie Training, locatie Breda, Chasséveld. Medifit Fysiotherapie, locatie Breda Centrum. Preventiecentrum, locatie Breda. Medifit Fysiotherapie, locatie Pellikaan Breda.
Fysic Fysiotherapie Training in Breda en Roosendaal bij klachten Fysic Fysiotherapie Training.
Fysic Fysiotherapie Training in Breda en Roosendaal. Maatregelen Coronavirus bij Fysic Fysiotherapie.: via deze link kom je bij al onze maatregelen. Fysic Fysiotherapie Training is een moderne praktijk op het gebied van fysiotherapie met drie moderne locaties in Breda en één in Roosendaal.
Onze praktijken OS Fysio Praktijken.
Hey hallo, ik ben Marloes vd Heijden, ondertussen alweer bijna 11 jaar werkzaam bij OS Fysio Praktijken, locatie Ginnekenweg 310. Mijn specialisaties zijn schouderklachten, echografie, shockwave en EPTE. Mijn beste eigenschap binnen de fysiotherapie is denk ik 25 Ik-leuks. 4835 NL Breda.
5 5 stappenplan stappenplan om om sneller sneller pijnvrij pijnvrij te te zijn! zijn! Fysiotherapie in Breda De nieuw locatie Blog. in Breda.
Afspraak bij fysiotherapie Breda verzetten of annuleren? Voor fysiotherapie in Breda kies je voor Fysiotherapie4All. Ons centrum voor fysiotherapie in Breda is gelegen in het Ginneken en gevestigd op Allerheiligenweg 83. De praktijk is gevestigd in het zuiden van Breda en lig op ongeveer 10 minuten rijden van knooppunt St.

Contacteer ons