Zoeken naar fysiotherapie groningen

fysiotherapie groningen
Fysiotherapie in Groningen Vind een fysiotherapeut.
Aanbod in Groningen. Voor fysiotherapie, oncologische fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, manuele therapie, longfysiotherapie astma/COPD, geriatrische fysiotherapie en hart en vaatfysiotherapie bent u in Groningen aan het goede adres. De fysiotherapeuten kunnen u daarnaast ook onderzoek en behandeling aanbieden op het gebied van.:
Wim Bokkers fysiotherapie Groningen.
Fysiotherapie Wim Bokkers is al 25 jaar gevestigd in de wijk Corpus den Hoorn in Groningen. In mijn praktijk zie ik veel mensen die soms al jaren met klachten lopen en verschillende therapeuten en therapieen gehad hebben maar nog niet tevreden zijn met het resultaat.
Fysiotherapie Ebbingepoort.
In het centrum van Groningen, nabij het Noorderplantsoen. Eerstelijns fysiotherapie praktijk, gevestigd in woon zorgcentrum de Ebbingepoort, niet alleen voor het woon zorgcentrum, ook voor mensen van buiten af! Voor iedereen, van jong tot oud. Voor iedereen in de wijk/stad.
Praktijk Helpman.
Praktijk Helpman is een kleine sfeervolle praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en kinderfysiotherapie gelegen midden in de wijk Helpman in Groningen. Waarom praktijk Helpman? Onze praktijk bestaat uit vier specialisten, d aardoor kan iedereen, ongeacht leeftijd of aandoening, bij ons terecht.
Fysiotherapie Beens Groningen.
Tel: 050 3188655. Fysiotherapiepraktijk op haptonomische basis. Welkom op de site van fysiotherapie Beens. Deze fysiotherapiepraktijk opende eind 1996 haar deuren in het pand aan de Friesestraatweg 53 te Groningen. Naast gewone fysiotherapie is er in deze praktijk ook specialisatie aanwezig.
Independer.
Kardinge Groningen Fysiotherapie voor iedereen.
Tennis en Squash Centrum. home activiteiten fysiotherapie. Bekijk de mogelijkheden bij de fysiotherapeut. Meer informatie over Groningen Sport Revalidatie. Direct je klachten. bespreken bij Kardinge. Groningen Sport Revalidatie bij fysiotherapie praktijk Kardinge. Klachten aan uw lichaam en op zoek naar een fysiotherapeut?
Fysiotherapie en manuele therapie Noorderbad Groningen.
Verder breng ik graag tijd door met mijn gezin. Manueel therapeut Msc. Ron Bottema is fysiotherapeut en manueeltherapeut bij Fysiotherapie Noorderbad in Groningen. Ron studeerde Fysiotherapie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Daarna haalde hij de master Manuele Therapie aan de SOMT in Amstersfoort. Ron heeft een ruime ervaring in de revalidatie van chronische pijnklachten waaronder dystrofie CRPS. Daarnaast heeft hij ook de cursus Neurodynamica bovenste kwadrant met succes afgerond.
Geriatrie Fysiotherapie Netwerk Groningen en omstreken.
Deze patiƫnten hebben vaak een verminderde zelfredzaamheid. Het doel van het Geriatrie Fysiotherapie Netwerk Groningen is een zorgketen te ontwikkelen waarbij alle behandelaars vanuit hetzelfde perspectief naar de geriatrische patiƫnt kijken. Dit kan de kwaliteit van de zorg voor ouderen ten goede komen.

Contacteer ons