Zoeken naar fysiotherapie groningen

fysiotherapie groningen
Wim Bokkers fysiotherapie Groningen.
Fysiotherapie Wim Bokkers is al 25 jaar gevestigd in de wijk Corpus den Hoorn in Groningen. In mijn praktijk zie ik veel mensen die soms al jaren met klachten lopen en verschillende therapeuten en therapieen gehad hebben maar nog niet tevreden zijn met het resultaat.
Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof gevestigd in Assen en Groningen.
Zaterdag/ s avonds na 1900: uur. 9711 TB Groningen. 050 553 54 94. 9742 TA Groningen. 050 364 11 18. 9401 KM Assen. 0592 33 04 53. 9403 VK Assen. 06 38 65 11 73. 2018 Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof Privacy Statement Webdevelopment: Paperblue.
A-Team Fysiotherapie Groningen.
Welkom bij A Team Fysiotherapie Groningen. Waarom de A Team Fysiotherapie Praktijk? A Team staat voor.: T: Traditionele Fysiotherapie / Tuina manuele therapie. E: Effectief / Energetisch. A: Alternatief indien uitbehandeld, onbegrepen en ontevreden / Accuraat / Aandacht voor de cliënt.
Fysiotherapie Wilkemaheerd in Beijum, Groningen.
Dan is het tijd om een afspraak te maken met een fysiotherapeut. Bij ons kunt u mét, maar ook zónder verwijsbrief van de huisarts terecht. Fysiotherapie Wilkemaheerd heeft veel kennis en ervaring als het gaat om.: het verminderen of verhelpen van pijn.;
Independer.
Kardinge Groningen Fysiotherapie voor iedereen.
Tennis en Squash Centrum. home activiteiten fysiotherapie. Bekijk de mogelijkheden bij de fysiotherapeut. Meer informatie over Groningen Sport Revalidatie. Direct je klachten. bespreken bij Kardinge. Groningen Sport Revalidatie bij fysiotherapie praktijk Kardinge. Klachten aan uw lichaam en op zoek naar een fysiotherapeut?
Fysiotherapie en manuele therapie Noorderbad Groningen.
Hij is in 2017 afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Zijn afstudeer stage was bij Robert Goddard bij Fysiotherapie Noorderbad, hierdoor is Ron bekend met de werkwijze binnen de praktijk. Hij behandeld alle algemene voorkomende klachten in fysiotherapie en daarnaast is hij sinds november 2018 ook gecertificeerd handtherapeut.
Geriatrie Fysiotherapie Netwerk Groningen en omstreken.
Deze patiënten hebben vaak een verminderde zelfredzaamheid. Het doel van het Geriatrie Fysiotherapie Netwerk Groningen is een zorgketen te ontwikkelen waarbij alle behandelaars vanuit hetzelfde perspectief naar de geriatrische patiënt kijken. Dit kan de kwaliteit van de zorg voor ouderen ten goede komen.
Fysiotherapie in Groningen Vind een fysiotherapeut.
Aanbod in Groningen. Voor fysiotherapie, oncologische fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, manuele therapie, longfysiotherapie astma/COPD, geriatrische fysiotherapie en hart en vaatfysiotherapie bent u in Groningen aan het goede adres. De fysiotherapeuten kunnen u daarnaast ook onderzoek en behandeling aanbieden op het gebied van.:

Contacteer ons