Resultaten voor gemeente dordrecht dordrecht

gemeente dordrecht dordrecht
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Online Reserveren Wijkaccommodaties Gemeente Dordrecht Home.
Welkom bij het reserveringssysteem voor de wijkaccommodaties van de gemeente Dordrecht. Met dit reserveringssysteem kunt u de beschikbaarheid van ruimten en daarbij behorende tijden inzien en eenvoudig een ruimte boeken in een wijkaccommodatie. IN DE WIJKACCOMMODATIES VAN DE GEMEENTE DORDRECHT MOGEN DE RUIMTES NIET GEHUURD WORDEN VOOR VERJAARDAGEN, FEESTEN, BABY-SHOWERS, BRUILOFTEN, EXAMENFEESTEN, SUIKERFEEST EN ANDERE PRIVÉ-AANGELEGENHEDEN.
Rekenkamercommissie kritisch over het afvalbeleid van gemeente Dordrecht Dordrecht.net.
09 dec 2019 Rekenkamercommissie kritisch over het afvalbeleid van gemeente Dordrecht. DORDRECHT Zwerfafval is regelmatig onderwerp van gesprek in de media. Het is een actueel vraagstuk waar de gemeente in 2020 belangrijke keuzes in moet gaan maken. Reden voor de RKC om nader onderzoek te doen naar de stand van zaken rondom het Dordtse afvalbeleid.
Gemeente Dordrecht In Dordrecht.
Home Gemeente Dordrecht. Op deze pagina vindt u de belangrijkste contactgegevens en onderwerpen binnen de gemeente. Indien u als inwoner wilt meedenken met de gemeenteraad dan kunt u reageren op onderwerpen of zelf een onderwerp aanmaken op Argu, dat kan via deze link.
Gemeente Dordrecht-vacatures in Dordrecht februari 2020 Indeed.nl.
We werken in de gemeente Dordrecht met Opgaven en Clusters. De gemeente Dordrecht heeft nog relatief veel grondeigendom die hiervoor ingezet kan worden. 10 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Regio Drechtsteden Vacatures in Dordrecht. Salesmanager / accountmanager / vertegenwoordiger met netwer.
Gemeente Dordrecht Dordrecht.
Bereikbaarheid en plattegrond. Gemeente Dordrecht Terug. 3311 GR DORDRECHT. Tel 14 078. Bedrijven ter plaatse. Locatie op kaart. VVV Nieuwsbrief aanmelden. Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord. Zakelijk B to B. VVV evenementenagenda aanmelden. Evenementen Agenda Dordrecht.
Werken bij Gemeente Dordrecht.
Al vind je in deze mooie stad ook alle mogelijke sport en recreatievoorzieningen. Meer informatie over werken bij Gemeente Dordrecht? Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Dordrecht 14 078. Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Dordrecht per e-mail.
Gemeentelijk Restauratiefonds Dordrecht Restauratiefonds.
Home Monumenteigenaren Financieren Financiering aanvragen Regionale Restauratiefonds-hypotheek Gemeentelijk Restauratiefonds Dordrecht. Als eigenaar van een gemeentelijk monument of een aangewezen beeldbepalend pand in Dordrecht kunt u de gemeentelijke Restauratie-hypotheek Dordrecht aanvragen, voor restaureren en verduurzamen. U kunt een hypotheek aanvragen als u door de gemeente Dordrecht wordt aangemerkt als fiscaal relevante eigenaar.
Afspraak maken Dordrecht.
Over de gemeente. Feiten en cijfers. Parkeren in Dordrecht. Wij maken Dordt. 3311 GR Dordrecht. Telefoon: 14 078. WhatsApp: 06 406 985 08. Onze Stadswinkel is door de aangescherpte maatregel rondom het coronavirus voorlopig tot 20 mei beperkt open en op woensdag dicht.

Contacteer ons