Resultaten voor gemeente dordrecht dordrecht

gemeente dordrecht dordrecht
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Online Reserveren Wijkaccommodaties Gemeente Dordrecht Home.
Welkom bij het reserveringssysteem voor de wijkaccommodaties van de gemeente Dordrecht. Met dit reserveringssysteem kunt u de beschikbaarheid van ruimten en daarbij behorende tijden inzien en eenvoudig een ruimte boeken in een wijkaccommodatie. IN DE WIJKACCOMMODATIES VAN DE GEMEENTE DORDRECHT MOGEN DE RUIMTES NIET GEHUURD WORDEN VOOR VERJAARDAGEN, FEESTEN, BABY-SHOWERS, BRUILOFTEN, EXAMENFEESTEN, SUIKERFEEST EN ANDERE PRIVÉ-AANGELEGENHEDEN.
Rekenkamercommissie kritisch over het afvalbeleid van gemeente Dordrecht Dordrecht.net.
09 dec 2019 Rekenkamercommissie kritisch over het afvalbeleid van gemeente Dordrecht. DORDRECHT Zwerfafval is regelmatig onderwerp van gesprek in de media. Het is een actueel vraagstuk waar de gemeente in 2020 belangrijke keuzes in moet gaan maken. Reden voor de RKC om nader onderzoek te doen naar de stand van zaken rondom het Dordtse afvalbeleid.
Gemeente Dordrecht In Dordrecht.
Home Gemeente Dordrecht. Op deze pagina vindt u de belangrijkste contactgegevens en onderwerpen binnen de gemeente. Indien u als inwoner wilt meedenken met de gemeenteraad dan kunt u reageren op onderwerpen of zelf een onderwerp aanmaken op Argu, dat kan via deze link.
Gemeente Dordrecht-vacatures in Dordrecht mei 2020 Indeed.nl.
1.710 2.800 per maand. Voor de gemeente Dordrecht zijn wij op zoek naar een enthousiast en zelfstandig handhaver. Als handhaver binnen de gemeente Dordrecht houd je je bezig met de. Gesponsord Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan. 3.377 per maand.
Gemeente Dordrecht Dordrecht.
Bereikbaarheid en plattegrond. Gemeente Dordrecht Terug. 3311 GR DORDRECHT. Tel 14 078. Bedrijven ter plaatse. Locatie op kaart. VVV Nieuwsbrief aanmelden. Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord. Zakelijk B to B. VVV evenementenagenda aanmelden. Evenementen Agenda Dordrecht.
Werken bij Gemeente Dordrecht.
Al vind je in deze mooie stad ook alle mogelijke sport en recreatievoorzieningen. Meer informatie over werken bij Gemeente Dordrecht? Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Dordrecht 14 078. Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Dordrecht per e-mail.
Gemeentelijk Restauratiefonds Dordrecht Restauratiefonds.
Als eigenaar van een gemeentelijk monument of een aangewezen beeldbepalend pand in Dordrecht kunt u de gemeentelijke Restauratie-hypotheek Dordrecht aanvragen, voor restaureren en verduurzamen. U kunt een hypotheek aanvragen als u door de gemeente Dordrecht wordt aangemerkt als fiscaal relevante eigenaar.
Afspraak maken Dordrecht.
Over de gemeente. Feiten en cijfers. Parkeren in Dordrecht. Wij maken Dordt. 3311 GR Dordrecht. Telefoon: 14 078. WhatsApp: 06 406 985 08. Regel uw zaken zoveel mogelijk online. Door het coronavirus werken wij alleen op afspraak en houden wij 15, meter afstand.

Contacteer ons