Op zoek naar fysiotherapie dordrecht sterrenburg?

fysiotherapie dordrecht sterrenburg
Sport Paramedisch Centrum van Wensen en de Jongh.
Wij verzoeken u niet naar de praktijk te komen of de afspraak af te zeggen indien u op één of meerdere vragen ja kunt antwoorden.: Is er bij uzelf of iemand binnen uw huishouden de afgelopen 14 dagen Corona vastgesteld?
Fysiotherapie Sterrenburg indebuurt Dordrecht.
indebuurt, onderdeel van DPG Media, gebruikt uw persoonsgegevens ter verwerking van aangeleverde informatie, ter beantwoording van vragen, voor deelname aan acties en/ of inschrijving voor nieuwsbrieven. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement. Nieuws over Fysiotherapie Sterrenburg. Handig om te weten: dit zijn de beste fysios volgens Dordtenaren. 25 juli 2018. Meer Fysiotherapeuten in Dordrecht.
Fysiotherapie Sterrenburg Dordrecht.
Fysiotherapie en Trainingscentrum Sterrenburg BV Dalmeyerplein 12, 3318 CB Dordrecht. Laatste vijf inschrijvingen in de postcode 3318 CB.: Pinkstergemeente Kom en Zie Dordrecht Dalmeyerplein 10, 3318 CB Dordrecht. Well-Well Dalmeyerplein 12, 3318 CB Dordrecht. Cultureel Centrum Sterrenburg Dalmeyerplein 10, 3318 CB Dordrecht.
Fysio Dordrecht Fysiotherapie Dordrecht PMC Schuilenburg.
Welkom bij PMC Schuilenburg. Deskundig personeel staat voor u klaar! Bewegen is de beste vorm van pensioensparen! Kom in beweging, dat voelt goed! Fysiotherapie Dordrecht Fysio Dordrecht? Paramedisch Centrum Schuilenburg is een moderne praktijk gevestigd in Dordrecht die zich steeds verder ontwikkelt op het gebied van fysiotherapie. Naast diverse specialisaties biedt de praktijk ook mogelijkheden op het gebied van fysiofitness, osteopathie en sportfysiotherapie. Of het nu gaat om.: Een team van zeven specialisten staat klaar om u met de meeste zorg te begeleiden naar herstel. Afspraken kunnen worden gemaakt op iedere werkdag tussen 8.30 en 14.00 uur. Verhindering of wijziging van een afspraak moeten minimaal 24 uur voor de afspraak worden geregeld met Lenie Lodewikus. Het is prettig als u voor behandeling een handdoek meebrengt. Het team van Paramedisch Centrum Schuilenburg verleent optimale zorg aan patiënten, zowel kinderen als volwassenen. En stelt zich mede tot taak de open en veilige sfeer, die er heerst, te bewaken. Daarnaast wordt de professionele zorg blijvend getoest aan gestelde eisen en criteria, waarbij naast verplichte bij en nascholing van de specialisten het individueel specialisme steeds verder wordt uitgediept. Manueeltherapeut en bekkenfysiotherapeut.
Vitaliz Fysiotherapie Dordrecht.
Vitaliz is gevestigd op 4 locaties in Dordrecht. Behandeling desgewenst aan huis. Vitaliz De Merwelanden. De Staart Dordrecht. Gespecialiseerde Fysiotherapie voor inwoners van De Staart in de leeftijd van 55 jaar en ouder. Gespecialiseerde Fysiotherapie voor inwoners van Dubbeldam in de leeftijd van 55 jaar en ouder.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Fysiotherapeut Sterrenburg 1-West, Dordrecht De Telefoongids.
Fysiotherapeut in Sterrenburg 1-West, Dordrecht. Sport Paramedisch Centrum Van Wensen De Jongh. Plutolaan 2, 3318EP, Dordrecht. Buurt: Sterrenburg 1-West. Sport Paramedisch Centrum van Wensen de Jongh beschikt over 2 locaties, op Plutolaan 2 in de wijk Sterrenburg en op het sport complex van S.V Oranje Wit Nieuwe No Lees meer.
Fysiotherapie Sterrenburg in Dordrecht Fysiotherapie Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Praktijk van fysiotherapeuten. Is dit uw bedrijf? Claim gratis en pas deze tekst aan. Eigenaar van dit bedrijf? Claim gratis uw vermelding. Kaartweergave Fysiotherapie Sterrenburg Dordrecht. Geef als eerste een beoordeling aan Fysiotherapie Sterrenburg Dordrecht. Gerelateerde bedrijven Fysiotherapie Sterrenburg Dordrecht.
Fysiotherapie Sterrenburg Dordrecht.
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 8 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder.: Specialisme Manueel therapeut. Zorginstelling Fysiotherapie Sterrenburg, Dordrecht. Zorginstelling Fysiotherapie Sterrenburg, Dordrecht. Zorginstelling Fysiotherapie Sterrenburg, Dordrecht.

Contacteer ons