Op zoek naar fysiotherapie enschede?

fysiotherapie enschede
Fysio en manuele therapie Het Stokhorst.
Hiervoor gelden bepaalde basiseisen, waaronder een diploma van de studie fysiotherapie. De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd en mag dus niet door iedereen gebruikt worden. Vanuit de beroepsorganisatie, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF, wordt een actief beleid gevoerd om de kwaliteit van fysiotherapie verder te verhogen.
Fysiotherapie in Enschede Persoonlijke benadering Fysio Medics.
Geef je sportprestaties een nieuwe impuls door je te laten screenen bij FysioMedics in Enschede. FYSIOTHERAPIE IN ENSCHEDE. Bij FysioMedics ervaar je altijd top sport service. De inzet van reguliere sportfysiotherapie wordt gecombineerd met moderne technologie en 360 camerasystemen om fullservice gezondheidsdiensten aan te bieden.
Fysiotherapie Enschede Geessinkbrink Direct een afspraak.
FysioHolland Enschede Geessinkbrink heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen. Wat doet de fysiotherapeut? De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in het dagelijks leven. Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen. Maak direct online een afspraak. Roos van der Horn. Jos van der Hoek. Werner van de Ven. Tamara ten Elshof. Zaalbegeleider, Bewegingsagoog i.o. Jacques Klein Wentink. Zaalbegeleider, Bewegingsagoog i.o. Fitness en gezondheidscoördinator. Wij zijn aangesloten bij meerdere sportverenigingen.: FC Twente, Aramea, AC Tion, VV Buurse, en Vogido. Daarnaast werken we ook samen met Dr. Ariës en Hullegie Richter fysiotherapie.
Home Fysiotherapie Helmerhoek.
Fysiotherapie Helmerhoek is gespecialiseerd in het behandelen van lichamelijke klachten. Het doel hierbij is om. Onze praktijk is gevestigd in het Gezondheidscentrum Helmerhoek. Adres: Fysiotherapie Helmerhoek Runenberghoek 10 7546EE Enschede. Runenberghoek 10, 7546EE Enschede. 053 477 44 88. Copyright 2020 Fysiotherapie Helmerhoek.
85 fysiotherapiepraktijken in Enschede.
Pro-F, Enschede Clubfit. Osteopathiepraktijk Sylvia Waanders. Fysiotherapie Polman, locatie Veldpoort. FysioTwente, locatie De Klomp. Heersche Tiehatten, Praktijk voor Fysiotherapie. Fysiotherapie De Eekmaat, locatie Veldkerslaan. Fysio en Manuele Therapie K. Fysiotherapie De Bleek Rigtersbleek. Pro Corpus Gezondheidscentrum. Praktijk voor Fysiotherapie t Wooldrik.
TeamFysio Fysiotherapie voor jou.
Bel gerust 088 291 84 08. Een impressie van pijnklachten. Direct afspraak maken. Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd op verschillende locaties in Twente onder andere Enschede, Hengelo en Losser. En kenmerken zich doordat zij gevestigd zijn in moderne gezondheids en sportcentra.
Fysieke klachten, Wij lossen ze op in Fysio Hengelo en Fysio Enschede.
Rugklachten, nekklachten, schouderklachten en andere spier en gewrichtsklachten, Fysio Bruggeman is er in gespecialiseerd! Hallo, ik ben Jan Bruggeman, ervaren fysio en manueel therapeut in Hengelo en Enschede, goed dat je ons gevonden hebt! Ik en mijn collegas helpen je perfect en snel bij pijn en fysieke klachten. MELD JE AAN VOOR EEN BEHANDELING ONTVANG GRATIS E-MAIL CONSULT. Altijd snel een afspraak. Contracten met alle verzekeraars. Lid beroepsvereniging KNGF. Ook s avonds en in het weekend. Meer dan 10.000 tevreden patiënten. Fysieke klachten en Fysio Bruggeman. Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met lichamelijke c.q.
Pro-F Professionele Fysiotherapie Enschede Oldenzaal.
Pro-F Fysiotherapie Enschede is het juiste adres. Pro-F fysiotherapie is een praktijk met drie locaties in Enschede. We hebben fysiotherapie enschede centrum, fysiotherapie enschede trilfora en fysiotherapie enschede clubfit. Hier kan je terecht voor algemene fysiotherapie, manuele therapie, sport fysiotherapie en revalidatie therapie.
Fysius Enschede Gespecialiseerde fysiotherapie bij o.a. rugklachten! Fysius. Het antwoord op rugpijn.
Binnen 1 minuut geregeld. Fysiotherapie in Enschede. U wordt direct goed geholpen! Heeft u lichamelijk klachten en bent u op zoek naar deskundige fysiotherapeuten in Enschede? Wij helpen u graag! Onze fysiotherapeuten in Enschede zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd.

Contacteer ons