Meer resultaten voor fysiotherapie in dordrecht

fysiotherapie in dordrecht
Home FysiCo Dordrecht.
Bij FysiCo staan we voor pure fysiotherapie. Terug naar de basis, waar je aangewezen bent op de essentie van je lichaam. Wij geloven in de kracht en mogelijkheden van het lijf. Sport is onze passie, waarbij zelf-innovatie bij zowel de fysiotherapeut als de patiënt hoog in het vaandel staat. Lees ons verhaal. neem contact op met fysico dordrecht.
Independer.
Fysiotherapie Wijnstraat Openingstijden Fysiotherapie Wijnstraat Wijnstraat.
Openingstijden Fysiotherapie Wijnstraat Wijnstraat 110 in Dordrecht. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Wijnstraat in Dordrecht. Neem vandaag contact op. Copyright 2007 2017 Openingstijden.nl, onderdeel van Egel Media B.V.
Kinderfysiotherapie Dudok.
Voor wie is kinderfysiotherapie? Huilbaby / disregulatie. Het dragen van je kind/ draagdoek. Ademtherapie voor kinderen. Gegevens van het team. Dudok kinderfysiotherapie behandelt kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Binnen ons team van 7 personen zijn we allemaal all round opgeleid, en hebben we ook onze eigen specialisaties zoals autisme, down-syndroom, complexe problematiek, orthopedische problemen, schrijfproblemen, prematuur geboren kinderen. U leest er meer over op deze website! Onze kinderfysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van kinderen van 0 18 jaar. De behandeling van kinderen bestaat meestal uit oefentherapie waarbij op een speelse manier vaardigheden worden getraind. Wij beschikken over specifieke kennis over de ontwikkeling van kinderen om kinderen te begeleiden naar optimaal functioneren. 3315 KH Dordrecht.
Praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie, Staart, Stadswerven, Dordrecht.
Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op. Omdat wij structurele samenwerking belangrijk vinden in het kader van kwaliteit zijn wij lid van de coöperatie Fysiotherapie Dordrecht en maken wij deel uit van de schoudervakgroep Dordrecht. Plein 1940 1945 1A.
Janssen de Jong Fysiotherapie.
Welkom op de website. Welkom op de website van Janssen de Jong, praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie. Op deze site verstrekken wij u informatie over onze praktijk, het maken van een afspraak, de vergoeding van uw behandelingen en algemene informatie over ons vakgebied. Onder het item laatste nieuws verstrekken wij informatie die op dit moment belangrijk voor u kan zijn. Wij hopen dat deze informatievoorziening op de website duidelijk is en nodigen u uit voor het maken van een afspraak wanneer u klachten en/of vragen heeft over het functioneren van uw lichaam. Lex Janssen Vincent van de Koppel. Iedereen wordt helaas vroeg of laat geconfronteerd met kanker, soms ver weg maar ook vaak heel dichtbij. Ook voor ons geldt dit, zowel privé als ook in ons werk als fysiotherapeut.
Praktijk Wijnstraat Dordrecht Fysiotherapie Manuele Therapie Haptonomie.
Fysiotherapie Wijnstraat opende in 1990 haar deur en is gelegen in het centrum van Dordrecht aan Wijnstraat 110 tegenover oude" Bibelot. We begeleiden mensen in hun wens gezond te worden of gezond te blijven. Door bewegen krijgen we energie en in beweging vinden we onze balans.
Fysique Fysiotherapie.
Fysique fysiotherapie werkt op dit moment op drie locaties, waar we alle faciliteiten voor een optimale revalidatie in huis hebben. Wilt u een afspraak maken bij één van onze fysiotherapeuten? neem contact op. Fysique werkt op 3 locaties in Dordrecht.
Alle fysiotherapeuten in Dordrecht, zoek een fysiotherapeut.
0900: tot 1730: Donderdag. 0900: tot 1730: Vrijdag. 0900: tot 1700: Zaterdag. Waar kun je ons vinden. 1016 GC Amsterdam. Zorgvergelijker Zoek een fysiotherapeut Resultaten. Fysiotherapeuten in Dordrecht 34 gevonden. Naam Adres Postcode Plaats Aantal therapeuten Specialismen Contact. Schweitzer Ziekenhuis, lok.

Contacteer ons