Meer resultaten voor fysiotherapie in dordrecht

fysiotherapie in dordrecht
Fysiotherapie Vijverlaan Dordrecht Uw fysiotherapeut, Uw welzijn Dordrecht.
Fysiotherapie Vijverlaan Dordrecht. Manuele therapie bij babies en kinderen met Kiss, respectievelijk Kidd. Vanwege het coronavirus zijn wij de komende week beperkt open. U kunt ons telefonisch bereiken op 0786163962 of 0786169237. Voor meer persoonlijk contact bij een dringende vraag of bijvoorbeeld een vergeten oefening kunnen wij ook videocontact met u hebben.
Fysio Dordrecht Fysiotherapie in het gezondheidscentrum in Dordrecht.
Fysiotherapie, sport en leefstijl coaching bij MedPlus in Dordrecht. Bij MedPlus kun je terecht voor een uitgebreid aanbod op het gebied van Fysiotherapie, Sport en Leefstijl coaching. Met alles onder een dak willen we gezond leven stimuleren en bewegen zo aantrekkelijk mogelijk maken. MedPlus is een toonaangevend centrum voor fysiotherapie, sport en gezondheid.
Fysiotherapie Sterrenburg Fysiotherapie Sterrenburg Fysiotherapie Sterrenburg.
De fysiotherapie is constant in ontwikkeling. Dit betekent dat er geregeld nieuwe inzichten ontstaan. Het team van Fysiotherapie Sterrenburg blijft zich informeren en bijscholen, om hun cliƫnten de beste zorg te kunnen bieden. Een afspraak maken? Onze assistentes zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00-16.30 aanwezig. U kunt met ons contact opnemen op telefoonnummer: 078-6180449, via het contactformulier of e-mail naar info@fysiotherapiesterrenburg.nl. Ook u kunnen wij helpen.; 3318 CB Dordrecht.
Home FysiCo Dordrecht.
De behandelingen vinden plaats in onze ruime oefenzaal, mooie behandelkamers met een huiselijke sfeer. Samen werken we aan jouw hulpvraag. Lees ons verhaal. CORONA UPDATE 25.03.2020. Er zijn veel vragen rondom corona en snappen dat er onduidelijkheid heerst over de behandelingen. Wij volgen de adviezen van het KNGF en de Persoonlijke Beschermings Maatregelen Buiten Het Ziekenhuis van het RIVM op. Indien je vragen hierover hebt kan je altijd contact opnemen, dan leggen wij het graag allemaal uit. Wij willen je zo goed mogelijk helpen en er voor je zijn. Daarom zijn wij geopend. neem contact op met fysico dordrecht.
Kinderfysiotherapie Dudok.
Onze kinderfysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van kinderen van 0 18 jaar. De behandeling van kinderen bestaat meestal uit oefentherapie waarbij op een speelse manier vaardigheden worden getraind. Wij beschikken over specifieke kennis over de ontwikkeling van kinderen om kinderen te begeleiden naar optimaal functioneren. 3315 KH Dordrecht.
Independer.
Janssen de Jong Fysiotherapie.
Via facebook wordt u ook op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en het laatste nieuws van onze praktijk. Ook zal regelmatig een leuk en interessant nieuwtje op ons vakgebied van de fysiotherapie geplaatst worden. 3328 CN Dordrecht. Copyright Janssen de Jong.
Fysiotherapie Wijnstraat Openingstijden Fysiotherapie Wijnstraat Wijnstraat.
Fysiotherapie Wijnstraat Wijnstraat. Openingstijden Fysiotherapie Wijnstraat Wijnstraat 110 in Dordrecht. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Wijnstraat in Dordrecht. Copyright 2007 2020 Openingstijden.nl, onderdeel van Locally.nl B.V.
Home fysiovoorneveld.
Ma Vrij: 8.00 17.30 uur. Woe: 800: 2000: uur. 2019 bij Voorneveld Fysiotherapie. Met ons 60-jarige bestaan zijn wij de oudste Fysiotherapie Praktijk in Dordrecht! Sinds 1959 is Fysiotherapie Voorneveld al gespecialiseerd in het vak. We zitten op 3 verschillende locaties, met als hoofdlocatie de Krispijnseweg 261. We zijn daar werkzaam met 11 therapeuten, met ieder zijn eigen specialisme en behandelwijze. Wat een goede begeleiding en een fijne behandelingen.

Contacteer ons