Zoeken naar fysiotherapie amsterdam noord

fysiotherapie amsterdam noord
Fysiotherapie Midden Noord, vestiging Kadoelerbreek Amsterdam.
Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 7 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder.: Specialisme Manueel therapeut. Zorginstelling Fysiotherapie Midden Noord, vestiging Kadoelerbreek, Amsterdam. Zorginstelling Fysiotherapie Midden Noord, vestiging Kadoelerbreek, Amsterdam. Zorginstelling Fysiotherapie Midden Noord, vestiging Kadoelerbreek, Amsterdam.
Fysiotherapie Amsterdam Noord YorBody Fysiotherapie.
Ik vind het vooral leuk om met fysiotherapie sporters zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens de revalidatie zodat deze zo snel mogelijk weer terug kunnen keren naar hun sportniveau en genieten van hun sportief leven. Voor het maken van een afspraak of indien u vragen heeft kunt u contact met mij opnemen door te mailen naar yhirade@yorbody.nl. Ik ben Jasper Uijenkruijer en ben in April 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Internationale hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein en sinds januari 2016 werkzaam voor Yorbody Amsterdam Noord.
Praktijk voor Fysiotherapie Amsterdam-Noord te Amsterdam.
Waar kun je ons vinden. 1016 GC Amsterdam. Zorgvergelijker Zoek een fysiotherapeut Fysiotherapeut Praktijk voor Fysiotherapie Amsterdam-Noord. Praktijk voor Fysiotherapie Amsterdam-Noord. Praktijk voor Fysiotherapie Amsterdam-Noord. Naam Praktijk voor Fysiotherapie Amsterdam-Noord. Adres Loenermark 777 A. 1025 VM Amsterdam. Oud-van den Brink.
Fysiotherapie Midden Noord.
Fysiotherapie Midden Noord hanteert geen wachtlijst. Bij aanmelding wordt direkt een afspraak gemaakt waarbij geprobeerd wordt u een afspraak te geven binnen twee werkdagen. Sinds 2006 kunt u ook zonder verwijzing bij de fysiotherapeut terecht. Vestiging Kadoelerbreek IJdoornlaan 1703. 1034 BM Amsterdam.
Independer.
Fysiotherapie De Nieuwe Keizers Zorg in beweging Amsterdam.
Welkom bij fysiotherapie De Nieuwe Keizers. Voor het maken van afspraken zijn wij van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00 u en 14.00 u op telefoonnummer 020-6231833. Wanneer het erg druk is aan de telefoon kunt u ook een e-mail sturen naar info@denieuwekeizers.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Nieuwe patiënten, zonder voorkeur voor één van onze therapeuten, kunnen met onze receptionisten overleggen welke therapeut het best aansluit bij hun klachten. Patiënten die wel een voorkeur hebben voor een therapeut kunnen doorklikken naar het patiëntenportaal rechts bovenaan deze pagina. Hoofdvestiging, secretariaat en postadres. Nieuwe Keizersgracht 45. 1018 VC Amsterdam.
Fysiotherapie MCN.
Bas is gastdocent aan de opleiding Fysiotherapie HvA en DryNeedlingSystems. Leon Adolfs is afgestudeerd in 2002 Amsterdam, Academie voor Fysiotherapie en voltooide zijn Master in de Manuele Therapie in 2010. Door zijn speciale belangstelling voor klachten van het hoofd en halsgebied, volgde hij verschillende opleidingen en studies voor de behandeling van hoofdpijn, duizeligheid, nek en kaakaandoeningen. In 2009 is Leon vanwege zijn bewezen expertise, benaderd door de FysioMCN om het team te versterken. Hij gelooft sterk in actieve participatie en zelfbewustzijn van de patient. Deelname aan het team van FysioMCN voldoet aan zijn wens om de allerlaatste wetenschappelijke ontwikkelingen toe te passen in de op uw maat gerichte behandeling. Wicky van Zelst. Na haar afstuderen in 2010 Hva, te Amsterdam heeft Wicky verschillende cursussen gevolgd om haar kennis en vaardigheden verder uit te breiden, o.a. het medical taping concept, behandeling van knieklachten en scapulaire beperkingen bij schouderproblematiek. Sinds zij werkzaam is bij MCN heeft zij zich verder ontwikkeld op het gebied van diagnostiek en behandeling van schouderklachten en neemt zij deel aan het multi disciplinaire schouderteam in Amsterdam Noord.
Fysiotherapie in Amsterdam Vind een fysiotherapeut.
Gelukkig vindt u binnen uw stadsdeel altijd wel een deskundige fysio die gespecialiseerd is in uw probleem. Fysiotherapie in Amsterdam Centrum, Noord, Zuid, Oost of West. Als Amsterdammer bent u niet beperkt in uw keuze als het gaat om locaties voor fysiotherapie.
Fysiotherapeut-vacatures in Amsterdam Noord mei 2019 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Fysiotherapie Elzenstraat Vacatures in Amsterdam Noord. Fysiotherapeut in skigebied nieuw. 4.700 7.000 per maand. Een afgestudeerde fysiotherapeut; Wil jij werken in een fantastisch skigebied als fysiotherapeut. 1 dag geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor PhysioMatch Vacatures in Amsterdam Centrum.

Contacteer ons