Meer resultaten voor fysiotherapie amsterdam noord

fysiotherapie amsterdam noord
Welkom bij fysiotherapie Zwart in Amsterdam Noord.
Welkom op de website van Fysiotherapie Zwart. Wij zijn een praktijk met 2 locaties in Amsterdam Noord Nieuwendam. Beide locaties zijn op de begane grond en goed toegankelijk met een rolstoel. Parkeren is op beide locaties gratis en kan meestal voor de deur.
Fysiotherapie Elzenstraat Paramedische praktijk in Amsterdam-noord.
KNGF Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie. NVA Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. Medische fitness bij oncologie. Medische fitness bij diabetes., Training en begeleiding bij volwassenen met. Diabetis Mellitus en overgewicht. Sinds 1987 eigenaar van Fysiotherapie Elzenstraat. academie Leffelaar, Amsterdam. Anglo Dutch, Haarlem.
Fysiotherapie Science Park Amsterdam Oost.
Je bent op zoek naar een goede fysiotherapeut, in de buurt, die jou kan helpen? Wij zijn gevestigd in drie sportcentra van het USC In Amsterdam Oost op het Science Park in sportcentrum Universum en in de Amstelcampus op de Wibautstraat. Daarbij vind je ons in het AMC sportcentrum, bij het AMC in Amsterdam Zuid-Oost. Wij maken gebruik van de moderne, topsport waardige fitness faciliteiten die het USC biedt en, als onderdeel van SMA Science Park, werken wij nauw samen met onder andere sportartsen en bewegingswetenschappers. Wij bieden jou daarmee de ideale omstandigheden om snel weer helemaal fit te worden. heb je een vraag? Echografie is een beeldvormende techniek waarmee wij opname kunnen maken van het bewegingsapparaat. Meer over echografie. Dry needling s een behandelmethode waarbij met een dunne naald spierknopen aangeprikt worden. Meer over Dry needling. Samen met de sportarts kunnen wij wij een plan maken om zo snel mogelijk weer pijnvrij te sporten. MEER OVER sport fysiotherapie.
Fysiomeer méér dan algemene fysiotherapie alleen.
FYSIOmeer is dus méér dan algemene fysiotherapie alleen. Naast de trainingen zijn er verschillende specialisaties: Bekkenoefentherapie, COPD therapie, Echografie, Manuele Therapie, Medische fitness, Sportmassage. Deze specialisaties worden uitgevoerd door een enthousiast team van 10 therapeuten. Al sinds 1965 is Fysiomeer in Landsmeer en Amsterdam-Noord de gezellige dorpspraktijk voor al uw klachten van het bewegingsapparaat. Het gevarieerde team van enthousiaste jonge tot zeer ervaren therapeuten met elk hun deskundigheid en specialisme staat voor u klaar om u weer op de been te helpen. Persoonlijk en Betrokken. Samen met uw persoonlijke betrokken therapeut werken aan het allerbeste resultaat. We zijn zeer laagdrempelig dus stap gerust binnen en natuurlijk zijn we drempelvrij. Het team van Fysiomeer. Paul van Hal. Fysiotherapeut en Manueel therapeut. Fysiotherapeut en Manueel therapeut i.o. Justin de Roo. Fysiotherapeut i.o, Medisch fitness begeleider. 1121 CL Landsmeer. T 020 482 11 75. 1035 EG Amsterdam.
Fysiotherapie Amsterdam-Noord Asterweg Medisch Centrum Noord.
Asterweg Medisch Centrum Noord maakt gebruik van een gefocuste shockwave. De behandeling van shockwave wordt altijd gecombineerd met fysiotherapie of Dry Needling. Shockwave is zeer nuttig bij peesklachten, enkele voorbeelden hiervan zijn.: Schouderklachten, verkalking van schouderpezen. Hielspoor en fasciitis plantatis. Bursitis of peesontsteking van de heup. Tennis en golfersarm. Marijn van Dooren-de Boone. Verloskundige aan t IJ. Afgestudeerd: verloskunde academie Groningen 2006, werkzaam bij Verloskundigen Aan t IJ sinds 2008, echoscopiste sinds 2013. Ik heb een grote. Heleen heeft begin 2016 de huisartsenopleiding VU Amsterdam afgerond.
Fysiotherapeut-vacatures in Amsterdam Noord mei 2019 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Fysiotherapie Elzenstraat Vacatures in Amsterdam Noord. Fysiotherapeut in skigebied nieuw. 4.700 7.000 per maand. Een afgestudeerde fysiotherapeut; Wil jij werken in een fantastisch skigebied als fysiotherapeut. 1 dag geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor PhysioMatch Vacatures in Amsterdam Centrum.
Fysiotherapie Amsterdam Noord Redlex Fysio Snel Resultaat Boek Nu.
Redlex Fysio Amsterdam Noord Fysiotherapie in Amsterdam Noord. Fysiotherapie Amsterdam Noord bij Redlex Fysio staat garant voor pure aandacht voor jou als persoon met een doelgerichte aanpak en behandeling. Heeft u een blessure, kwetsuur of pijnklacht en bent u zoekende naar Fysiotherapie in Amsterdam Noord en de juiste behandeling voor uw lichaamsklachten?
Fysiotherapie Westerpark.
Ons team wordt nog diverser waardoor we een nog breder spectrum van klachten kunnen behandelen. Online een afspraak maken. Telefonisch een afspraak maken. Langskomen voor een afspraak. Plan uw route. Fysiotherapie Westerpark is gevestigd op twee locaties. Van Hallstraat 200 1051 HL Amsterdam.
Amsterdamfysio.
Inschrijven en rooster groepslessen. Mijn Amsterdam Fysio. Maak een afspraak. Een specialisme in beweging. Manuele Therapie Msc. Een andere uitkomst. Vocht afvoeren verlicht. Spelenderwijs hun zintuigen en motoriek ontwikkelen. Hulp bij kanker. Effectieve behandeling bij scoliose. Een dynamisch beeld van uw klacht. Een nieuwe start. Rug en nekklachten. niet de oorzaak, maar de oplossing. persoonlijk advies van onze therapeut. Ondersteunend en verlichtend. Effectieve behandeling van langdurige spier en peesproblemen. Epte percutane electrolyse. Behandelvorm voor chronische peesblessures. In combinatie met fysiotherapie wordt er sneller herstel bereikt.

Contacteer ons