Meer resultaten voor fysiotherapie amsterdam noord

fysiotherapie amsterdam noord
Welkom bij fysiotherapie Zwart in Amsterdam Noord.
Welkom op de website van Fysiotherapie Zwart. Wij zijn een praktijk met 2 locaties in Amsterdam Noord Nieuwendam. Beide locaties zijn op de begane grond en goed toegankelijk met een rolstoel. Parkeren is op beide locaties gratis en kan meestal voor de deur.
Fysiotherapie Elzenstraat Paramedische praktijk in Amsterdam-noord.
KNGF Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie. NVA Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. Medische fitness bij oncologie. Medische fitness bij diabetes., Training en begeleiding bij volwassenen met. Diabetis Mellitus en overgewicht. Sinds 1987 eigenaar van Fysiotherapie Elzenstraat. academie Leffelaar, Amsterdam. Anglo Dutch, Haarlem.
Fysiotherapie Science Park Amsterdam Oost.
Je bent op zoek naar een goede fysiotherapeut, in de buurt, die jou kan helpen? Wij zijn gevestigd in drie sportcentra van het USC In Amsterdam Oost op het Science Park in sportcentrum Universum en in de Amstelcampus op de Wibautstraat. Daarbij vind je ons in het AMC sportcentrum, bij het AMC in Amsterdam Zuid-Oost. Wij maken gebruik van de moderne, topsport waardige fitness faciliteiten die het USC biedt en, als onderdeel van SMA Science Park, werken wij nauw samen met onder andere sportartsen en bewegingswetenschappers. Wij bieden jou daarmee de ideale omstandigheden om snel weer helemaal fit te worden. heb je een vraag? Echografie is een beeldvormende techniek waarmee wij opname kunnen maken van het bewegingsapparaat. Meer over echografie. Dry needling s een behandelmethode waarbij met een dunne naald spierknopen aangeprikt worden. Meer over Dry needling. Samen met de sportarts kunnen wij wij een plan maken om zo snel mogelijk weer pijnvrij te sporten. MEER OVER sport fysiotherapie.
Fysiomeer méér dan algemene fysiotherapie alleen.
FYSIOmeer is dus méér dan algemene fysiotherapie alleen. Naast de trainingen zijn er verschillende specialisaties: Bekkenoefentherapie, COPD therapie, Echografie, Manuele Therapie, Medische fitness, Sportmassage. Deze specialisaties worden uitgevoerd door een enthousiast team van 10 therapeuten. Al sinds 1965 is Fysiomeer in Landsmeer en Amsterdam-Noord de gezellige dorpspraktijk voor al uw klachten van het bewegingsapparaat. Het gevarieerde team van enthousiaste jonge tot zeer ervaren therapeuten met elk hun deskundigheid en specialisme staat voor u klaar om u weer op de been te helpen. Persoonlijk en Betrokken. Samen met uw persoonlijke betrokken therapeut werken aan het allerbeste resultaat. We zijn zeer laagdrempelig dus stap gerust binnen en natuurlijk zijn we drempelvrij. Het team van Fysiomeer. Paul van Hal. Fysiotherapeut en Manueel therapeut. Fysiotherapeut en Manueel therapeut i.o. Justin de Roo. Fysiotherapeut i.o, Medisch fitness begeleider. 1121 CL Landsmeer. T 020 482 11 75. 1035 EG Amsterdam.
Fysiotherapie Amsterdam-Noord Asterweg Medisch Centrum Noord.
Klik hier voor de website van Asterweg MC Fysiotherapie. Op deze website kunt u een online afspraak maken. Heleen heeft begin 2016 de huisartsenopleiding VU Amsterdam afgerond. Tijdens haar studie heeft zij onder andere in een ziekenhuis in Tanzania. Marijn van Dooren-de Boone. Verloskundige aan t IJ. Afgestudeerd: verloskunde academie Groningen 2006, werkzaam bij Verloskundigen Aan t IJ sinds 2008, echoscopiste sinds 2013. Ik heb een grote. Evelien van Dijk. Verloskundige aan t IJ. Afgestudeerd: verloskunde academie Maastricht 2012, werkzaam bij Verloskundigen Aan t IJ sinds 2013. In 2008 ben ik de opleiding verloskunde. prev 1 2 next. Maandag: 8.00 17.00. Dinsdag: 8.00 19.00. Woensdag: 8.00 19.00. Donderdag: 8.00 17.00. Vrijdag: 8.00 17.00. Verloskundige aan t IJ. Wilt u ook een meertalige praktijkwebsite? Mail Nedtalk Nederland op info@nedtalk.com. en vraag naar de mogelijkheden. Copyright 2016 2018 Asterweg Medisch Centrum Noord Privacyreglement Disclaimer.
Fysiotherapeut vacatures in Amsterdam Noord juli 2020 Indeed.nl.
Plaats je cv In enkele seconden. vacatures voor Fysiotherapeut in Amsterdam Noord. Sorteer op: relevantie datum. Pagina 1 van 132 vacatures. Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen. Indeed wordt mogelijk door deze werkgevers betaald om Indeed gratis te houden voor werkzoekenden. Indeed rangschikt vacatureadvertenties op basis van een combinatie van werkgeverbiedingen en relevantie, zoals je zoektermen en andere activiteiten op Indeed. Zie voor meer informatie de Algemene voorwaarden van Indeed. Helpende welzijn nieuw. Leven Zorg WMO diensten. Deze werkgever werft via Indeed. Je begeleidt patiënten die zelfstandig trainen op instructie van de fysiotherapeut. Leven Zorg biedt meerdere vormen van dienstverlening aan cliënten. Vandaag Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Leven Zorg WMO diensten Vacatures in Amsterdam Nieuw-West. Recruitment Consultant HR-functies. 3.500 per maand. En elke maandag komt de fysiotherapeut om te zorgen dat we in topvorm blijven. Recruiter, HR-adviseur, accountmanager, fieldmanager: je bent het allemaal. Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan. Medewerker frontoffice Fysiotherapie en Huisartsenpraktijk Z.
Fysiotherapie Amsterdam Noord Redlex Fysio Snel Resultaat Boek Nu.
Redlex Fysio Amsterdam Noord Fysiotherapie in Amsterdam Noord. Fysiotherapie Amsterdam Noord bij Redlex Fysio staat garant voor pure aandacht voor jou als persoon met een doelgerichte aanpak en behandeling. Heeft u een blessure, kwetsuur of pijnklacht en bent u zoekende naar Fysiotherapie in Amsterdam Noord en de juiste behandeling voor uw lichaamsklachten?
Fysiotherapie Westerpark.
Ons team wordt nog diverser waardoor we een nog breder spectrum van klachten kunnen behandelen. Online een afspraak maken. Telefonisch een afspraak maken. Langskomen voor een afspraak. Plan uw route. Fysiotherapie Westerpark is gevestigd op twee locaties. Van Hallstraat 200 1051 HL Amsterdam.
Amsterdamfysio.
Bij Amsterdam Fysio voel je je meteen thuis! Over Amsterdam Fysio. Moderne en sfeervolle fysiopraktijk in hartje Amsterdam. Elke dag staat ons team van verschillende specialisten voor u klaar. Contact en openingstijden. Ruime openingstijden, ook in het weekend open! Alle belangrijke zaken op een rij. Toon alle Amsterdam Fysio.

Contacteer ons