Meer resultaten voor fysiotherapie studeren

fysiotherapie studeren
H.G.M. Henk Kempkes St. Antonius Ziekenhuis.
Het doel is optimaal en zelfstandig kunnen functioneren in relatie met de persoonlijke situatie. Mijn motto: bewegen brengt zegen. 1988 heden: fysiotherapeut bij het St. 1981-1987: werkzaam bij het Militair Hospitaal te Utrecht. Opleiding fysiotherapie / opleiding orofaciale fysiotherapie, beiden in Nijmegen.
Fysiotherapiewetenschap Masters Universiteit Utrecht.
Ben jij die ambitieuze woer of hboer met een life sciences bachelor en aantoonbare belangstelling voor en kennis van de gezondheidszorg, de fysiotherapie in het bijzonder? Dan is Fysiotherapiewetenschap iets voor jou! Door" deze master krijg je een kritischer blik op je vak. Je vindt beter je weg in vakliteratuur, wat je kan helpen bij het uitoefenen van je vak." Marloes Steenhuisen, fysiotherapeut in het UMC Utrecht, alumnus premaster en master Fysiotherapiewetenschap. Diploma: Dit masterprogramma is officieel geregistreerd onder de opleidingsnaam. Opleidingsnaam: Klinische Gezondheidswetenschappen. Geaccrediteerd door NVAO Croho-code.: Nederlands Vorm deeltijd/voltijd.: 2 jaar Studiepunten: 60 studiepunten is gelijk aan 1 jaar full-time studeren European Credit Transfer System, ECTS.
Fysiotherapeut Wikipedia.
Deze studierichting wordt zowel in voltijd als in deeltijd aangeboden. Binnen de opleiding krijgen de verschillende fysiotherapie methodieken, medisch-biologische vakken en psycho-sociale aspecten de aandacht. De opleiding kent meerdere stagemomenten waarin met de beroeppraktijk wordt kennisgemaakt. Na het behalen van een bachelor fysiotherapie zijn er verschillende vervolgopleidingen op masterniveau mogelijk.
HBO Fysiotherapie kiesjestudie.nl.
Hogeschool van Amsterdam. Psychomotorische Therapie en Bewegingsag. 12 masters in deze studierichting. Een master Fysiotherapie studeren? Hier zie je waar dat kan. Is een opleiding groen gemarkeerd? Dan behoort deze binnen haar studierichting tot de beste. Fysiotherapie in de Geriatrie.
Deeltijdopleiding tot Fysiotherapeut HBO.
Niet voor niets schetsen wij hier een beeld van jouw baankansen na de Opleiding tot Fysiotherapeut. Locaties en toelating Fysiotherapie. Hogeschool Utrecht en de particuliere instellingen Pro Education van NCOI en Thim van der Laan Hogeschool bieden als enige opleiders in deeltijd de Opleiding tot Fysiotherapeut aan.
Fysiotherapie Breda Voltijd bachelor opleiding Avans Hogeschool.
De opleiding Fysiotherapie. Deze opleiding stoomt je klaar voor een mooie toekomst in de zorgsector. Je krijgt een stevige kennisbasis. Leert de bijbehorende vaardigheden. En benut de mogelijkheid om je individueel te ontwikkelen. Je leert interdisciplinair samenwerken. In proeftuinen waar onderwijs, werkveld en maatschappij in elkaar overgaan.
Fysiotherapie opleiding kiezen: Welke past bij jou?
HBO Associate degree. Studeren in het buitenland. Wat is Studentum.nl? Werken bij EMG. Werk jij graag met je handen en ga je graag met mensen om? Die twee kwaliteiten kun je combineren in je werk als fysiotherapeut. Bovendien zullen fysiotherapeuten altijd nodig zijn om mensen te ondersteunen en van dienst te zijn. Dat maakt de opleiding fysiotherapie een uitstekende studiekeuze.
THIM. THIM.
Volwaardige bachelor in drie jaar. Je raakt nooit uitgeleerd. Bekijk de mogelijkheden. Innovatief en ondernemend. Vind hier het antwoord op al je vragen. U heeft een verouderde versie van de Flash player Klik hier om een nieuwe versie te downloaden.
Fysiotherapie Culemborg.
Sportmassage wordt gegeven. Wij zijn een praktijk voor Fysiotherapie en Oefentherapie met diverse verbijzonderingen. In het deel Therapeuten van deze website kunt u precies lezen wie wat doet bij ons. U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, handtherapie, kaakfysiotherapie, oefentherapie Cesar, kinderoefentherapie, slaapoefentherapie, medische fitness en acupunctuur.

Contacteer ons