Op zoek naar fysiotherapie zeist?

fysiotherapie zeist
FysioMartina.nl Fysiotherepeut Martina Slavickova Zeist.
3702 AN Zeist. AGB code zorgverlener: 04125337. AGB code praktijk: 04059698. Graag stel ik mij aan U voor.: Mijn naam is Martina Slavickova, ik ben geboren en getogen in Tsjechië en werk sinds 1986 als revalidatiewerker, fysiotherapeut en coach. De opleiding antroposofische fysiotherapie en Master NLP heb ik in Nederland gedaan e n vervolgens heb ik in 2015 de reguliere opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht afgerond.
Contact. Contact. Contact.
3705 GK ZEIST. Telefoon: 030 69 900 93., E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor fysiotherapie kunt u op maandag t/m vrijdag bij ons terecht van 8.00 uur tot 22.30 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 13.00 uur.
Van Tongeren Fysiotherapeuten Home.
Indien noodzakelijk kunt u tevens voor buiten de reguliere tijden een afspraak maken. Over de praktijk. Wat doet Van Tongeren Fysiotherapeuten. Maatschap van Tongeren Fysiotherapeuten. Utrechtseweg 88 en 88a. 3702 AD Zeist. 2020 Maatschap van Tongeren Fysiotherapeuten Utrechtseweg 88 en 88a 3702 AD Zeist Telefoon: 030-6918945.
Het team fysiotherapie Fysiotherapie Widar gezondheidscentrum Zeist.
Aanvullend opgeleid in Antroposofische fysiotherapie. BIG geregistreerd en opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister. Aangesloten bij het KNGF. Directe toegankelijkheid fysiotherapie, ook zonder verwijzing van een arts kunt u terecht bij één van de fysiotherapeuten. Korte lijnen in samenwerking met de huisartsen en therapeuten van Gezondheidscentrum Widar. Specialisaties.in fysiotherapie zijn.:
Profit Zeist Geeresteingroep.
Vanaf 2000 maakt Profit onderdeel uit van de Geeresteingroep. Gelegen naast Hockey en Golfclub Schaerweijde en Tennisvereniging Shot in de mooie bossen van Zeist, speelt sport en sportbegeleiding een grote rol op deze locatie! Men vindt hier Fysiotherapie, Manuele Therapie, Sportfysiotherapie, Orthopedische Revalidatie, Fitness en Personal Training.
Home Fysio Sonnevelt.
U kunt terecht voor fysiotherapie, oefentherapie, manueel therapie, bekkenfysiotherapiepsychosomatische, therapie en oncologische therapie. In onze praktijk wordt ook pilates-op-maat gegeven. Ook kunt u terecht bij onze partner op het gebied van bedrijfsoefentherapie. Elke werkdag heeft u beschikking tot twee momenten van inloopspreekuur. Tevens worden er pilates lessen gegeven. Kunnen wij uw adviseren op het slaapgebied. Wij hebben patiënten o.a. uit de regio van Zeist, Driebergen, Doorn, De Bilt, Bilthoven, Bunnik, Utrecht, Amersfoort.
Therapie Centrum de Gruijl Zeist.
3705 GG Zeist. Uw fysiotherapeut in Zeist. In de praktijk wordt gewerkt volgens een geheel eigentijdse-ambachtelijke aanpak.Door middel van persoonlijke aandacht, deskundige begeleiding en met bewezen behandelmethoden probeer ik het beste te halen uit de bewegingsproblemen. Ook in 2017 kunt u zonder verwijzing terecht bij mij in de praktijk.
Fysiotherapie Sanatoriumlaan in Zeist Fysiotherapie meer.
Meld u direct aan of neem contact met ons op! We zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, de NVFL Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie en in het register van de MLDV manuele Lymfe drainage ad modum Vodder.
Fysio i Fysiotherapie in Zeist Beoordeling 2020: 97.,
Wegens de maatregelen m.b.t. het COVID-19 is de praktijk tot nader order gesloten. De fysiotherapeut traint met u in een oefenzaal aan de hand van een op maat gemaakt plan voor uw klacht. Oefentherapie wordt ingezet voor het optrainen na een blessure. Oedeemtherapie wordt toegepast bij lymf-oedeem en bestaat o.a. uit: lympfedrainage, compressietherapie, oefentherapie, lympftaping en leefstijladvies. Een nieuwe behandelmethode leidt tot ontspanning van de spier, vermindering van pijn, verbetering van lokale bloeddoorstroming en verbetering van de beweeglijkheid. Fysiotherapie aan huis. U kunt als cliënt gebruik maken van fysiotherapie aan huis wanneer u onlangs bent geopereerd en minder mobiel bent. Vraag uw fysiotherapeut naar de voorwaarden. Zorg met kwaliteit. Direct een afspraak. Contracten met alle verzekeraars. Aangesloten bij K.N.G.F. Fysiotherapie in Zeist. Bij Fysio i kun je terecht als je klachten ervaart aan het houdings en bewegingsapparaat door bijvoorbeeld een functiestoornis aan spieren, pezen, banden of gewrichten.

Contacteer ons