Meer resultaten voor Stadspolders

Stadspolders
Héél véél informatie over Stadspolders update 2018! AlleCijfers.nl.
Er zijn 7741 woningen in de wijk Stadspolders in Dordrecht. Klik hier voor de definities van de bovenstaande 4 taart diagrammen. Stadspolders is een wijk in de gemeente Dordrecht binnen de provincie Zuid-Holland. Bekijk hier veel leuke interessante informatie op basis van open data!
Start.
Welkom op de site van Fysiotherapie Stadspolders. Behandeling is mogelijk zowel met als zonder verwijzing van huisarts of specialist. Wij behandelen volgens afspraak. Openingstijden dagelijks 06.30 22.00. 078 616 44 08. Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u ook via email.
De Polderkrant Wijken Dordrecht.
Home Stadspolders Wijkkrant De Polderkrant. De Polderkrant is de wijkkrant van Stadspolders. Gemaakt door en voor de wijkbewoners. De Polderkrant verschijnt 6 keer per jaar en wordt huis aan huis verspreid in Stadspolders. U kunt De Polderkrant ook hier op de wijkwebsite teruglezen.
Speeltuin Stadspolders.
U kunt zich aanmelden voor een evenement, cursus, workshop of bijeenkomst via info@speeltuinstadspolders.nl. Vragen over huur, prijzen, mogelijkheden en reserveringen kunt u indienen via verhuur@speeltuinstadspolders.nl. Meranti 50, 3315 TR Dordrecht. Tijdens openingstijden 31 78 616 05 99. Speeltuin Stadspolders 2019.
Informatie Wijk 11 Stadspolders.
Wijken in gemeente. Meer informatie over de wijk Wijk 11 Stadspolders. Door informatie te koppelen aan postcodes is het mogelijk om nog verder in te zoomen op buurt en op wijkniveau. Op deze manier kunnen we ook informatie aanbieden over de wijk Wijk 11 Stadspolders in de gemeente Dordrecht.
Dé Stadspolders dierenarts Dierenziekenhuis in Drechtstreek. Dordrecht: wij brengen uw huisdier weer op de been! AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek Stadspolders.
In ons Dierenziekenhuis in Dordrecht Stadspolders beschikken wij over de modernste apparatuur. Zo kunnen we snel de juiste diagnose stellen zonder u door te hoeven sturen. Van vaccinaties tot kleine chirurgische ingrepen zoals sterilisaties en castraties, onze dierenartsen en assistenten helpen u graag.
Dordrecht stadspolders Trovit.
Op een van de mooiste plekjes van Stadspolders, aan de rand van de polder en op steenworp afstand van het Wantij en de Merwelanden, bieden wij. We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn. Jaap.nl 4 dagen geleden.
Stadspolders Trivire.
Evaluatie activiteitenplan 2012 Stadspolders pdf 246.93 KB. Activiteitenplan 2013 Stadspolders pdf 283.15 KB. Activiteitenplan 2012 Stadspolders pdf 252.67 KB. Activiteitenplan 2014 Stadspolders pdf 280.34 KB. Evaluatie activiteitenplan 2013 Stadspolders pdf 288.22 KB. Wijkvisie 2011 stadspolders pdf 720.47 KB. Activiteitenplan 2015 Stadspolders pdf 239.63 KB.
Stadspolders Wikipedia.
De wijk telt twee winkelcentra: de Bieshof en een kleiner winkelcentrum dat vaak Het" Pleintje" genoemd wordt. Belangrijke voorzieningen zijn verder het station Dordrecht Stadspolders, de gezondheidscentra aan het Dudokplein en de Amazone, het zorgcentrum voor ouderen Het Polderwiel en een speeltuin met dezelfde naam als de wijk: Stadspolders.

Contacteer ons