Resultaten voor fysio dordrecht

fysio dordrecht
Fysiotherapie Dubbeldam, dé fysiotherapiepraktijk in Dordrecht.
Ga direct naar onze therapeuten. Welkom bij Fysiotherapie Dubbeldam in Dordrecht. Fysiotherapie Dubbeldam is een moderne praktijk, welke is gevestigd in Gezondheidscentrum Dubbeldam aan de Gravensingel 1009.Het gezondheidscentrum bestaat sinds 2017 en voldoet aan de meest recente eisen van de beroepsgroepen en verzekeraars.
fysiotherapie stadspolders.
In de tussentijd kunnen wij echter wel via beeldbellen online u van dienst zijn. We kunnen samen met u de klachten analyseren en adviseren over de mogelijkheden van wat u zelf al kunt doen. Hierdoor kunt u voorkomen, dat klachten eventueel in deze periode ernstigere vormen aannemen. Uw aanvullende verzekering vergoedt deze vorm van online behandelen. Maak een afspraak via fysiotherapiestadspolders@gmail.com of bel / spreek in op 078-6164408. Patiënten die al in behandeling zijn worden door hun behandelend therapeut hierover gecontacteerd. Er wordt dan samen gekeken naar de behandelmogelijkheden. Welkom op de site van Fysiotherapie Stadspolders.
EHC fysio: Land van Valk. EHC fysio: Land van Valk Specialist in manuele therapie.
Met dry needling behandelen we pijn en spanning op een erkende, veilige en efficiënte manier. Onze behandelingen zijn geschikt voor iedereen. Laat je e-mail en telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op. Blijf op de hoogte. Over EHC Fysio. Fysiotherapie na operatie. Land van Valk. Krommedijk 160 3312 LH Dordrecht 078-6145966 landvanvalk@ehcfysio.nl.
Home Eureka Fysiotherapie Dordrecht.
Body Awareness therapie. Counseling bij hulpvragen op seksueel gebied. Multidisciplinair spreekuur met de podotherapeut. Wie wij zijn. Body awareness therapie. de Raadtsingel 91F. 3311 JG Dordrecht. Algemeen telefoonnummer 078 614 37 96. Locatie Stadspolders H.R.Holsterf 134 3315 TD Dordrecht 078 614 37 96. Samen werken aan herstel. Fysiotherapeuten zijn niet meer direct toegankelijk als gevolg van de aangescherpte richtlijnen van 23 maart 2020. Heeft u een nieuwe klacht of bent u reeds onder behandeling.: U kunt zich telefonisch melden bij de assistente: 078-6143796. Daarna wordt u spoedig teruggebeld door een fysiotherapeut. Die kan samen met u bepalen of een behandeling noodzakelijk is. Het kan zijn dat het verstandiger is om uw behandeling uit te stellen of dat een telefonische/online behandeling wordt voorgesteld. U kunt altijd bij ons terecht voor een telefonisch consult. Therapie aan huis. Wat wij doen. Wie wij zijn. Eureka Fysiotherapie heeft voor 2020 bij alle zorgverzekeraars een contract.
Delta Delta Topfysiotherapie.
Je kunt de Delta vestigingen vinden in Breda en in Tholen en in de DC klinieken te Breda. Vanaf 1 januari gaan de vestigingen in Roosendaal, Dordrecht en Rotterdam verder onder de naam Jera Movement. Voor afspraken kun je contact opnemen via: 078-2005230 of admin@jeramovement.nl.
Fysiotherapie Vijverlaan Dordrecht Uw fysiotherapeut, Uw welzijn Dordrecht.
Fysiotherapie Vijverlaan Dordrecht. Manuele therapie bij babies en kinderen met Kiss, respectievelijk Kidd. Vanwege het coronavirus zijn wij de komende week beperkt open. U kunt ons telefonisch bereiken op 0786163962 of 0786169237. Voor meer persoonlijk contact bij een dringende vraag of bijvoorbeeld een vergeten oefening kunnen wij ook videocontact met u hebben.
fysio dordrecht
Fysio Bewegings Centrum. Bewegen is leven. Het Fysio Bewegingscentrum is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en medische trainingstherapie. Het Fysio Bewegingscentrum bevindt zich op de eerste etage van het Vijverplantsoen op nummer 17 te Dordrecht. De locatie stond vroeger bekend onder de naam Zonneweelde.
Vitaliz Fysiotherapie Dordrecht.
De Staart Dordrecht. Gespecialiseerde Fysiotherapie voor inwoners van De Staart in de leeftijd van 55 jaar en ouder. Gespecialiseerde Fysiotherapie voor inwoners van Dubbeldam in de leeftijd van 55 jaar en ouder. Vitaliz Het Waterwiel. Gespecialiseerde Fysiotherapie voor inwoners van Wielwijk in de leeftijd van 55 jaar en ouder. Vitaliz Het Sterrenwiel. Gespecialiseerde Fysiotherapie voor inwoners van Sterrenburg in de leeftijd van 55 jaar en ouder.
63 fysiotherapiepraktijken in Dordrecht.
Naam a z. Naam z a. Cijfer hoog laag. Cijfer laag hoog. Aantal waarderingen hoog laag. Aantal waarderingen laag hoog. FysiCo, locatie Aventurijn. Praktijk Aan de Dijk Fysiotherapie. Comeback, Training en Fysiotherapie. Fysiotherapie Land van Valk. Fysiotherapiepraktijk Arjan Bakker. Fysiotherapiepraktijk Janssen en de Jong. Vitaliz fysiotherapie Dubbelmonde. Fysiotherapie Spaans en van Leeuwen. Plein 40-'45, Praktijk voor Fysio en Manuele Therapie. Sport Paramedisch Centrum van Wensen en de Jongh, locatie Plutolaan. Sport Paramedisch Centrum van Wensen en de Jongh, locatie Oranje Wit. Fysius Rugexperts Dordrecht. Fysiotherapeutisch Instituut Voorneveld, locatie Abraham Kuyperweg. 5 km 93. 10 km 144. 25 km 764. 50 km 2905. 100 km 6000. Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Laatst gewaardeerde fysiotherapiepraktijken in Dordrecht.

Contacteer ons