Zoeken naar fysio dordrecht

fysio dordrecht
Fysiotherapie Dordrecht. De specialist in bewegen Gezondheidscentrum stationsplein.
Fysiotherapie, Manuele Therapie, Thuiszorgtherapie en Medische Fitness onder één dak. Fysiotherapeut van de selectie van FC Dordrecht. Aangesloten bij ParkinsonNet, MSZorg Nederland specialist in het begeleiden van COPD-groepen. Fysiotherapie Stationsplein verzorgd de Fysiotherapie en zit in de medische staf bij F.C.
Fysiotherapie Dordrecht.
Het kan gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, maar ook een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of ouderdom kunnen het resultaat van lichamelijke klachten zijn waarbij fysiotherapie hulp kan bieden. Fysiopraktijk Fysiolokaal heeft drie vestigingen in Dordrecht waarbij er diverse behandelmethodes worden aangeboden om u van uw klachten af te helpen.
fysiotherapie stadspolders.
In de tussentijd kunnen wij echter wel via beeldbellen online u van dienst zijn. We kunnen samen met u de klachten analyseren en adviseren over de mogelijkheden van wat u zelf al kunt doen. Hierdoor kunt u voorkomen, dat klachten eventueel in deze periode ernstigere vormen aannemen. Uw aanvullende verzekering vergoedt deze vorm van online behandelen. Maak een afspraak via fysiotherapiestadspolders@gmail.com of bel / spreek in op 078-6164408. Patiënten die al in behandeling zijn worden door hun behandelend therapeut hierover gecontacteerd. Er wordt dan samen gekeken naar de behandelmogelijkheden. Welkom op de site van Fysiotherapie Stadspolders.
Praktijk aan de Dijk Dordrecht.
Voor dit moment wensen wij u een goede gezondheid toe. Praktijk Aan de Dijk Fysiotherapie is gevestigd in de wijken Oud en Nieuw-Krispijn, in Dordrecht. U kunt bij ons terecht aan de Zuidendijk 35b en in de Prinsemarij aan de Nassauweg 6.We bieden kwalitatief hoogwaardige, innovatieve en efficiënte fysiotherapeutische zorg.
Fysio Dordrecht Fysiotherapie in het gezondheidscentrum in Dordrecht.
Fysiotherapie, sport en leefstijl coaching bij MedPlus in Dordrecht. Bij MedPlus kun je terecht voor een uitgebreid aanbod op het gebied van Fysiotherapie, Sport en Leefstijl coaching. Met alles onder een dak willen we gezond leven stimuleren en bewegen zo aantrekkelijk mogelijk maken. MedPlus is een toonaangevend centrum voor fysiotherapie, sport en gezondheid.
Home FysiCo Dordrecht.
Dit doet onze fysiotherapeut met je op locatie in Dordrecht, in de oefenzaal en behandelkamers van onze fysio. De praktijk is geschikt voor alle leeftijden en de behandeling van een breed scala aan rugklachten. Dankzij onze goede contacten bij verschillende zorginstellingen in de regio, kunnen we je naast fysiotherapie ook bredere zorg bieden, zoals fysio na een operatie.
Fysiotherapie Dubbeldam, dé fysiotherapiepraktijk in Dordrecht.
Hand en Pols Therapie. Hand en polstherapie is een specialisatie binnen de Fysiotherapie Dubbeldam. Hierbij richten we ons op klachten in de complexe hand en polsregio. Manuele therapie is een specialisatie binnen Fysiotherapie Dubbeldam waarbij vooral gelet wordt op de gewrichten.
fysio dordrecht
Fysio Bewegings Centrum. Bewegen is leven. Het Fysio Bewegingscentrum is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en medische trainingstherapie. Het Fysio Bewegingscentrum bevindt zich op de eerste etage van het Vijverplantsoen op nummer 17 te Dordrecht. De locatie stond vroeger bekend onder de naam Zonneweelde.
Vitaliz Fysiotherapie Dordrecht.
De Staart Dordrecht. Gespecialiseerde Fysiotherapie voor inwoners van De Staart in de leeftijd van 55 jaar en ouder. Gespecialiseerde Fysiotherapie voor inwoners van Dubbeldam in de leeftijd van 55 jaar en ouder. Vitaliz Het Waterwiel. Gespecialiseerde Fysiotherapie voor inwoners van Wielwijk in de leeftijd van 55 jaar en ouder. Vitaliz Het Sterrenwiel. Gespecialiseerde Fysiotherapie voor inwoners van Sterrenburg in de leeftijd van 55 jaar en ouder.

Contacteer ons