Op zoek naar fysiotherapie den haag?

fysiotherapie den haag
Den Haag Grote Marktstraat Fysio Fysiotherapie Mea Fysio Wij maken bewegen mogelijk!
Den Haag Grote Marktstraat. Den Haag Zuiderpark. Leeuwarden Aldlan State. Fysio of fysiotherapie behandelingen in Den Haag Grote Marktstraat en omstreken? Fysiotherapie, Sportfysiotherapie, Medische fitness, Massage Sportmassage. Voor al deze behandelingen kunt u terecht bij Mea Fysio Den Haag Grote Marktstraat.
Forellendaal Fysiotherapie Gespecialiseerde Fysio!
Direct een afspraak maken voor fysiotherapie in Den Haag? Bel 070-4400661 of vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Beste klant van Fysiotherapie Loosduinen/Fysiotherapie Forellendaal. In verband met de Covid-19 uitbraak is onze praktijk per direct grotendeels gesloten voor reguliere behandelingen en trainingen. In zeer uitzonderlijke gevallen kunnen wij op de praktijk patiënten ontvangen. Wel bieden wij fysiotherapie op afstand aan, dat wil zeggen. U krijgt oefeningen, advies en uitleg via een beveiligde beeldverbinding of via telefonisch contact. Nieuwe patiënten kunnen wij ook via telefoon of beeldverbinding te woord staan en indien mogelijk behandelen. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 17.00 uur via 070-4400661 of 070-4400411. Mailen kan ook via info@fysio-loosduinen.nl. Onze fysiotherapie praktijk in Loosduinen heeft op de begane grond 2 volledig ingerichte behandelkamers voor volwassenen en een compacte wachtruimte. Op de eerste etage bevindt zich een gezellige wachtruimte, 1 behandelkamer speciaal voor kinderen en twee behandelruimtes voor volwassenen, daarnaast hebben wij een zeer ruime oefenruimte voor fitness en revalidatiedoeleinden.
Bentinck Fysiotherapie.
2582 SZ Den Haag. 070 33 88 466. 070 33 87 038. Welkom op de homepage van de Bentinckpraktijk. Onze praktijk, gelegen op loopafstand van de boulevard, ligt in het hart van het Statenkwartier in een zijstraat van de Frederik Hendriklaan en is goed bereikbaar met openbaar vervoer tramlijnen 10 en 17, bus 14.
Praktijk voor fysiotherapie Zeeheldenkwartier, Den Haag.
Komt dat zien. Praktijk voor fysiotherapie. Piet Heinstraat 43. 2518 CB Den Haag. T 070 345 45 68. Food, Drinks Sleep. Achie de Barber. Apotheek Prins Hendrikplein. Prins Hendrikplein 3. Prins Hendrikplein 19. Beau Visage de Michelle. Piet Heinstraat 57.
Welkom bij Fysio Bezuidenhout Fysiotherapie Bezuidenhout Den Haag.
De praktijk, onder leiding van Edwin Purvis, is sinds 1991 gevestigd op Bezuidenhoutseweg 211 in Den Haag. Binnen ons team van fysiotherapeuten beschikken wij over verschillende specialisaties waardoor wij voor iedere patiënt een op maat gemaakte behandeling kunnen bieden. U kunt bij ons onder andere terecht voor: fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, kinesiotaping, medische trainingstherapie, revalidatie, sport-medische adviezen, re-integratie training, COPD, acupunctuur, dry needling en shiatsu.
Fysiotherapie Den Haag ADO YorBody Fysiotherapie.
T.I.M Together in Motion fysiotherapie Yorbody fysiotherapie gaan starten in Den Haag Forepark! Joppe Maes wordt de nieuwe fysiotherapeut op deze locatie. Kort geleden ben ik afgestudeerd aan de fysiotherapie opleiding Thim van der Laan in Nieuwegein. Ik ben nu een jaar actief bezig bij Together in Motion T.I.M.
HagaZiekenhuis van Den Haag.
En ook om een betere houding aan te leren, een beter evenwicht te realiseren en soms een betere ademhalingstechniek te leren of te ontspannen. Fysiotherapie Juliana Kinderziekenhuis. Fysiotherapie voor ouderen. Hartrevalidatie Den Haag. Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Vergoeding kosten Fysiotherapie.
Fysiotherapie Den Haag Actief Gezond Actief Gezond.
Onder begeleiding van een professioneel fysiotherapeut wordt er een individueel revalidatieplan samengesteld. Wij werken nauw samen met orthopeden en sportartsen waardoor snel gehandeld kan worden indien een doorverwijzing naar een specialist nodig is. Maak direct een afspraak. Niet alle velden zijn correct ingevuld. Voorkeur datum en tijdstip. Ik wil sporten bewegen. 2552 LP Den Haag.

Wij vinden het belangrijk dat er individueel en persoonlijk wordt gekeken; ieder mens is uniek zo ook zijn of haar klachten. hoofdpijn van uw zorgverzekeraar? Gebroken heup meer impact dan gedacht. Artikel van collega Ivo von Oven. 2523 BT Den Haag.

Contacteer ons