Zoeken naar fysiotherapie utrecht

fysiotherapie utrecht
Kinderfysiotherapiepraktijk Balijelaan Utrecht.
Kinderfysiotherapie is bedoeld voor kinderen van 0-18 jaar die een probleem hebben met het bewegend functioneren. Kinderfysiotherapeuten hebben zich na hun opleiding fysiotherapie gespecialiseerd en zijn opgenomen in het kwaliteitsregister van de NVFK Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Kind en jeugd gezondheidszorg.
Fysiotherapie in Utrecht Praktijken Hier Heb Ik Pijn.
In de regio Utrecht vindt u altijd een fysiotherapeut op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, arbeidsfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, geriatrische fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, oncologische fysiotherapie, osteopathie, handtherapie en hart en vaatfysiotherapie. De specialisaties van de praktijken zijn afhankelijk van de werkzame fysiotherapeuten.
Stichting Academie Instituut Fysiotherapie PLUS Fysiotherapeutisch behandelinstituut.
Door de korte lijntjes kan er nauw samengewerkt worden om uw klachten zo goed en zo snel mogelijk te verhelpen. De praktijk is inmiddels meerdere malen met succes op kwaliteit getoetst door de grote verzekeraars, waardoor wij een PlusPraktijk en TopZorg praktijk zijn.
Fysiotherapie Utrecht Fysiotherapiepraktijk Van Erp Dekkers.
Voordelen fysiotherapie bij Van Erp Dekkers. Voor een intake nemen wij de tijd en plannen wij standaard 1 uur. Toegankelijke zorg vinden wij belangrijk, daarom bent u welkom op het gratis spreekuur. Indien nodig krijgt u een combinatie van fysiotherapeutische en oefentherapeutische zorg. Indien gewenst kunt u na uw behandeling doorgaan met het verbeteren van uw fysieke fitheid middels medische fitness/personal training. Geen lange wachttijd, altijd binnen 48 uur plek. U kunt terecht in de avond en weekenduren. Van Erp Dekkers. Ondiep Zuidzijde 6. 3551 BW Utrecht.
Independer.
Fysiotherapie Utrecht Oost partners Over ons InnoSportNL.
Fysiotherapie Utrecht Oost. Fysiotherapie Utrecht Oost is een centrum voor gezondheid, bewegen en sport. De praktijk biedt de volgende therapie├źn aan. Manuele, sport, kaak, schokwave, ecografie, dry needling, medical tape, loop fiets analyse, orthopedische revalidatie, pilates, sportmassage, prestatiemetingen en trainingsadvies. Fysiotherapie Utrecht Oost.
Fysiotherapie Utrecht: Snel Gezond Bewegen.
Fysiotherapie met aandacht voor het geheel. Maak een afspraak Stuur een whatsapp. Praktijk Wittevrouwen is gevestigd in de wijk Wittevrouwen In Utrecht Oost. De praktijk beschikt over een breed aanbod van fysio en manuele therapie behandelingen en een aantal specialisaties zoals hoofdpijn, duizeligheid, schouderpijn, psychosomatiek en dry needling.
Praktijk Hoograven Vitaal door het leven.
Al meer dan 30 jaar werk ik met veel plezier in de wijk Hoograven. Na mijn afstuderen als fysiotherapeut in 1980 ben ik in een particuliere praktijk in deze wijk gaan werken. In februari 1994 heb ik samen met 2 collegas praktijk Hoograven opgericht.
Fysiotheraphie Carnegie een praktijk in overvecht.
Fysiotherapie Carnegiedreef is een fysiotherapiepraktijk in het hartje van Utrecht Overvecht en maakt deel uit van het Eerstelijns Centrum Carnegiedreef. Op deze website vindt u alle informatie over onze praktijk en de fysiotherapeuten. Neemt u hier contact op om een vraag stellen of u aan te melden voor een behandeling.

Contacteer ons