Resultaten voor stadspolders

stadspolders
Héél véél informatie over Stadspolders update 2018! AlleCijfers.nl.
Er zijn 7741 woningen in de wijk Stadspolders in Dordrecht. Klik hier voor de definities van de bovenstaande 4 taart diagrammen. Stadspolders is een wijk in de gemeente Dordrecht binnen de provincie Zuid-Holland. Bekijk hier veel leuke interessante informatie op basis van open data!
fysiotherapie stadspolders.
Maak een afspraak via fysiotherapiestadspolders@gmail.com of bel / spreek in op 078-6164408. Patiënten die al in behandeling zijn worden door hun behandelend therapeut hierover gecontacteerd. Er wordt dan samen gekeken naar de behandelmogelijkheden. Welkom op de site van Fysiotherapie Stadspolders.
De Polderkrant Wijken Dordrecht.
Home Stadspolders Wijkkrant De Polderkrant. De Polderkrant is de wijkkrant van Stadspolders. Gemaakt door en voor de wijkbewoners. De Polderkrant verschijnt 6 keer per jaar en wordt huis aan huis verspreid in Stadspolders. U kunt De Polderkrant ook hier op de wijkwebsite teruglezen.
Speeltuin Stadspolders.
Informatie Wijk 11 Stadspolders.
Wijken in gemeente. Meer informatie over de wijk Wijk 11 Stadspolders. Door informatie te koppelen aan postcodes is het mogelijk om nog verder in te zoomen op buurt en op wijkniveau. Op deze manier kunnen we ook informatie aanbieden over de wijk Wijk 11 Stadspolders in de gemeente Dordrecht.
Dé Stadspolders dierenarts Dierenziekenhuis in Drechtstreek. Dordrecht: wij brengen uw huisdier weer op de been! AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek Stadspolders.
In ons Dierenziekenhuis in Dordrecht Stadspolders beschikken wij over de modernste apparatuur. Zo kunnen we snel de juiste diagnose stellen zonder u door te hoeven sturen. Van vaccinaties tot kleine chirurgische ingrepen zoals sterilisaties en castraties, onze dierenartsen en assistenten helpen u graag.
Dordrecht stadspolders Trovit.
Deze zeer ruime hoekeengezinswoning met uitbouw 143m 2 woonoppervlakte op 122m 2 eigen grond met tuin op het oosten/zuidoosten ligt in de zeer. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van dordrecht stadspolders. Ontvang de laatste woningen per e-mail.
Stadspolders Trivire.
Evaluatie activiteitenplan 2012 Stadspolders pdf 246.93 KB. Activiteitenplan 2013 Stadspolders pdf 283.15 KB. Activiteitenplan 2012 Stadspolders pdf 252.67 KB. Activiteitenplan 2014 Stadspolders pdf 280.34 KB. Evaluatie activiteitenplan 2013 Stadspolders pdf 288.22 KB. Wijkvisie 2011 stadspolders pdf 720.47 KB. Activiteitenplan 2015 Stadspolders pdf 239.63 KB.
Stadspolders Wikipedia.
De wijk telt twee winkelcentra: de Bieshof en een kleiner winkelcentrum dat vaak Het" Pleintje" genoemd wordt. Belangrijke voorzieningen zijn verder het station Dordrecht Stadspolders, de gezondheidscentra aan het Dudokplein en de Amazone, het zorgcentrum voor ouderen Het Polderwiel en een speeltuin met dezelfde naam als de wijk: Stadspolders.

Contacteer ons