Resultaten voor fysiotherapie almelo

fysiotherapie almelo
De Schipbeek Fysiotherapie Home.
Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds het verbeteren v. Thuiszorg fysiotherapie richt zich op de functionele revalidatie om zo lang mogelijk, op een verantwoorde manier, in de. Bij Fysiotherapie de Schipbeek in Almelo bent u.
Fysiotherapeut in Almelo Fysiotherapie van Iersel.
Hoe werkt het? Bij reguliere fysiotherapie, sportfysiotherapie en arbeidsfysiotherapie wordt er gestart met een intake door een gespecialiseerde fysiotherapeut. Naar aanleiding van deze intake bespreekt de fysiotherapeut met de patiƫnt welke instrumenten, behandelingen en/of tests er kunnen worden ingezet om het herstel van de klacht te begeleiden.
Fysiotherapeut Almelo Alle fysiotherapeuten in de plaats Almelo.
Website: http//www.adamse-fysio.nl: Screenshot. Welkom bij Fysiotherapie Het Schol: Uw adres voor fysiotherapie, manuele. therapie en medische fitness op de Schelfhorst in Almelo! U kunt bij ons o.a. terecht voor: Fysiotherapie Manuele therapie Psycho Somatische Fysiotherapie Oncologische Fysiotherapie Beweegprogramma Zwangerfit Babymassage Kids fit Stoppen met roken.
Independer.
Smienk Fysiotherapie in Almelo De Telefoongids.
Fysiotherapeut in Almelo. Eigenaar van dit bedrijf. Smienk Fysiotherapie in Almelo. Leemhorst 1, 7609LA, Almelo. Beoordeel dit bedrijf. 06-30088416 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Meer resultaten in de buurt van Almelo. Ravensberg Fysio Manuele therapie Windmolenbroek.
Fysiotherapie Kollenveld Home.
De praktijk is direct toegankelijk, dit betekent dat u zonder verwijsbrief naar de fysiotherapeut kunt. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om u aan te melden na verwijzing van huisarts, specialist of verloskundige. De praktijk heeft contracten met nagenoeg alle landelijke zorgverzekeraars, zodat de behandeling vergoed wordt volgens uw polisvoorwaarden.
Therapiecentrum Twente Fysiotherapie Almelo.
Welkom bij de Masters in Fysio! W ij blijven open voor onze clienten. Ons beleid met betrekking tot Covid-19 zie Nieuws van de Masters.' Online-fysiotherapieconsulten zie Nieuws van de Masters.' Therapiecentrum Twente biedt u hulp om snel weer zo goed en pijnvrij mogelijk door het leven te gaan. Welke klacht u ook heeft; rugklachten, nekklachten, pijn in uw schouder, knie, heup of voet. Wij hebben de specialist die u daarvoor nodig heeft. Fysiotherapie Logopedie Oefentherapie Cesar Dietetiek Ergotherapie Podotherapie Kinderteam Homeopathie Acupunctuur Echografie Shockwave.
Fysiotherapie Almelo.
De erkende verbijzonderingen staan vermeld in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie. De fysiotherapeut die zich heeft toegelegd op lymfologie staat vermeld in het aantekeningenregister.Uw lichaam verdient de beste behandeling. Fysiotherapeuten willen een positieve bijdrage leveren aan bijvoorbeeld gezond bewegen, het terugdringen van ziekteverzuim en het voorkomen van blessures. Op die manier helpt uw fysiotherapeut u om uw lichaam zo goed mogelijk functionerend te houden. Uw lichaam verdient de beste behandeling. 7606 KR Almelo.
Fysiotherapeut Almelo Raymond Halenbeek solvo.
Over de specialist. Raymond Halenbeek is fysiotherapeut en manueel therapeut bij Fysio Windmolenbroek De Gors in Almelo. Hij studeerde Fysiotherapie aan de Saxion Hogeschool, waarna hij zich specialiseerde in Manuele Therapie. In het bijzonder richtte hij zich op het Maitland Concept.

Contacteer ons