Resultaten voor fysiotherapie rijswijk

fysiotherapie rijswijk
Home Kinderfysiotherapie Spring.
Denk dat je als ouder op het gebied van fysiotherapie niet meer verder hoeft te zoeken. Ik geef haar een 10. Fijne praktijk, persoonlijke service, goed bereikbaar, kundige behandelaars. De therapeut sloot goed aan bij mijn zoon, nam ons serieus. Ze had zeer goede ideeën en zette deze op een goede manier uit naar mijn zoon. Leerzaam, ook voor mij als moeder. Bedankt voor alle leuke tips en trucs, heel goed toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Heel gericht maar op een voor het kind erg leuke en uitdagende manier. Goede communicatie naar ouder. Vriendelijke fysio, fijne sfeer en contact. Duidelijk, betrokken, monitoren voortgang/specialist, zeer goede communicatie, zeer deskundig en professioneel. Spring scholen en instellingen. Kinderfysiotherapie Spring Spoorwijk. Kinderfysiotherapie Spring Rijswijk.
81 fysiotherapeuten in Rijswijk.
Praktijk voor fysiotherapie en oefentherapie Bioch/Van der Lans Rijswijk, Rijswijk. Praktijk voor fysiotherapie en oefentherapie Bioch/Van der Lans Rijswijk, Rijswijk. Praktijk voor fysiotherapie en oefentherapie Bioch/Van der Lans Rijswijk, Rijswijk. Praktijk voor fysiotherapie en oefentherapie Bioch/Van der Lans Rijswijk, Rijswijk.
Fysiotherapie Den Haag en omstreken Florence.
Fysiotherapeut ondersteunt bij en na revalidatie, ziekte of operatie. Florence biedt fysiotherapie in Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Fysiotherapie helpt u om zelfstandig thuis te blijven wonen, ook als u lichamelijke beperkingen heeft die uw functioneren belemmeren.
Fysiotherapie Fysiotherapie Woudrichem. Woudrichem.
Het is een moderne en vooruitstrevende praktijk waar gewerkt wordt op basis van de laatste ontwikkelingen en specialisaties binnen ons vakgebied. Ons enthousiaste team staat voor u klaar om u te adviseren, behandelen en begeleiden. Samen werken we toe naar een optimaal herstel van de klachten. Fysiotherapie Woudrichem is gevestigd in 2 nieuwe locaties in Woudrichem en Rijswijk.
Fysio de Knegt Fysio de Knegt.
Binnenkort biedt Fsyio de Knegt u graag weer reguliere fysiotherapie en gespecialiseerde zorg, waarbij aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Fysiotherapie zorgt ervoor dat u sneller herstelt en zo optimaal mogelijk kan Lees meer. De spieren in de lage rug, buik en bekken spelen een belangrijke rol bij houding Lees meer. De hand is misschien wel het mooiste en belangrijkste gereedschap dat we Lees meer. De arbeids of reintegratie-fysiotherapeut probeert het ziekteverzuim door te Lees meer. In het oude centrum van Rijswijk.
Steven Bos 4 Care Manueel en fysiotherapie Rijswijk ZH.
Steven Bos 4 Care. Manueel en fysiotherapie Rijswijk ZH. Spring naar de primaire inhoud. Over Steven Bos. Arbeid en Organisatiepsychologie. Combinatie Manuele Therapie en Psychologie. Kosten voor Psychologie. Afspraak maken of annuleren. Combinatie Manuele Therapie en Psychologie. Manuele therapie kinderen met het Syndroom van Down. Kosten manuele therapie. Online inschrijven afspraak maken. Online afspraak maken. Welkom op de site van Steven Bos. Stevenbos4care is een praktijk voor Manuele Therapie gericht op kinderen en volwassenen en Psychologie. De praktijk is gehuisvest in het Gezondheidscentrum Nieuw Rijswijk. Van welke leeftijd dan ook, iedereen met vragen op fysiek houdings en bewegingsapparaat en mentaal gebied kan in de praktijk terecht. Als fysio manueel therapeut en psycholoog is Steven Bos gespecialiseerd in gecombineerde fysieke en mentale problematiek.
Praktijk voor Fysiotherapie FysioRijswijk.nl.
Onder Brochures kunt u meer informatie vinden over aandoeningen welke binnen de fysiotherapie kunnen worden behandeld. samengesteld door het KNGF. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer buslijn 22 en 23; er is voldoende parkeergelegenheid met de eerste 2 uur vrij parkeren. Ook is de praktijk toegankelijk voor mensen met hulpmiddelen. U kunt bij ons terecht voor behandeling dagelijks van 8.00 uur tot 17.00 uur en op dinsdag en woensdagavond tot 21.00 uur. Wat doet Fysiorijswijk. Zoals iedereen weet is regelmatig bewegen essentieel voor een gezond en blessurevrij li. Dry needling van triggerpoints is een vorm van behandeling voor patiënten met spie. In de praktijk hebben wij enige fitnessapparatuur staan, die wij als hulpmiddel gebruik. Kinesio Taping komt van oorspong uit Japan. De tape is 25 jaar geleden ontwikkeld door Lees meer. Manuele Mobilisaties volgens D.A.M. De afkorting D.A.M. staat voor: Driedimensionale Arthrokinematische Mobilisatie. Jeroen van Leeuwen. Nieuws uit onze branche. Zonder verwijsbrief naar fysiotherapeut. Maak nu online afspraak. Bent u goed verzekerd? Wij behandelen patiënten van alle zorgverzekeraars. Fysiotherapeuten in Zuid Holland Bundelen hun krachten met Fysiogroep Haaglanden. Prinses Irenelaan 347. 2285 GA Rijswijk.
Fysiotherapie Carl Barten Den Haag.
Op de locatie Keukenhoflaan 34, gaan de behandeling onder strikte maatregelen RIVM wel door. Locatie Fysiotherapie De Schilp. Ma wo vr: 13.00 19.30 uur. Locatie fysiotherapie Parkzicht. 2548PA Den Haag. Di en do: 13.00 19.30 uur. Locatie Fysiotherapie de Schilp.
Home Hyclass Fysio Rijswijk.
Dry needling is een behandeltechniek voor de fysiotherapeut overgekomen vanuit Canada. Hierbij worden spieren op een speciale manier aangeprikt om deze snel en langdurig te laten ontspannen. Sinds 2006 is fysiotherapie direct toegankelijk, u heeft geen verwijzing van de huisarts nodig.

Contacteer ons