Zoeken naar fysiotherapie vlaardingen

fysiotherapie vlaardingen
Introductie Fysiotherapie Het Weeshuis.
Welkom bij Fysiotherapie Het Weeshuis. Onze praktijk was gevestigd in een mooi monumentaal pand in Vlaardingen. Vroeger was dit pand een deel van een weeshuis en hierdoor is onze naam voor de praktijk ontstaan. Sinds maart 2014 zijn wij verhuisd naar de Westhavenkade, maar hebben we onze praktijknaam behouden.
Paramedisch Centrum Schiedam-Vlaardingen Altijd in beweging Schiedam.
Ons centrum wordt gevormd door drie moderne en professionele fysiotherapie praktijken, Fysiotherapie Bachplein Schiedam, Fysiotherapie Sveaparken Schiedam en Fysiotherapie Vlaardingen-oost. Samen met verschillende specialisaties binnen de fysiotherapie en meerdere andere disciplines uit de paramedische sector vormen wij het Paramedisch Centrum Schiedam-Vlaardingen.
Praktijk Polderpoort.
Fysiotherapie voor kinderen is gericht op het motorisch functioneren van kinderen en jong volwassenen van 0-18 jaar. De meeste kinderen ontwikkelen zich spelenderwijs op een natuurlijke manier. Dry needling is een vrij nieuwe therapievorm in Nederland waarbij een zeer dun naaldje door de huiden spier direct in een triggerpoint wordt geprikt. Zon triggerpoint is een zeer plaatselijk verharde en pijnlijke plek in een spier. 3138 HD Vlaardingen.
Alles over Fysiotherapeuten indebuurt Vlaardingen.
Zo vind je snel en eenvoudig een fysio bij jou in de buurt waar je voor jouw fysiotherapie terecht kan. Indebuurt helpt je graag in jouw zoektocht naar fysios in Vlaardingen. Indebuurt Vlaardingen heeft als doel inwoners en ondernemers van Vlaardingen met elkaar te verbinden.
Fysio HoogvlietFysio, Vlaardingen? Fysiotherapie Eijkenaar!
Uw Fysio Hoogvliet, Schiedam en Vlaardingen. Verbetering is wat telt, herstel en groei is waar we samen bij Eijkenaar Fysiotherapie naar toe werken. Ons doel is om fysiotherapie simpel en doeltreffend te maken door samen met jou van begin tot eind een oplossing te vinden voor je klacht.
Holystaete Praktijk voor Fysiotherapie, Manuele Therapie en Sportfysiotherapie Vlaardingen.
Praktijk voor Fysiotherapie, Manuele Therapie en Sportfysiotherapie. Welkom op de website van praktijk Holystaete. Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, behandelmethoden, nieuws en nog veel meer. Via de website kunt u bovendien vragen stellen. Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden. Bent u nog niet uitgelezen over lichamelijke gezondheid en een goede levensstijl, dan verwijzen onze links u door naar andere interessante sites. 3137 XB Vlaardingen.
Marnix Fysiotherapie Vlaardingen Rotterdam IJsselmonde.
Meestal vinden de keuringen eens in de twee weken op vrijdagavond of zaterdag in Vlaardingen plaats. Bel voor een snelle afhandeling naar: 06-55147462. Wij hebben contracten met alle verzekeraars. Elke donderdag gratis inloopspreekuren. fysiotherapie en podotherapie. van 1000: tot 1200: uur.
Fysio HoogvlietFysio, Vlaardingen? Fysiotherapie Eijkenaar!
Je Fysio voor Hoogvliet en Vlaardingen. Verbetering is wat telt, herstel en groei is waar we samen bij Eijkenaar Fysiotherapie naar toe werken. Ons doel is om fysiotherapie simpel en doeltreffend te maken door samen met jou van begin tot eind een oplossing te vinden voor je klacht.
Fysiotherapie Start. van den Ende is Paramedisch centrum Schiedam-Vlaardingen Paramedisch Centrum Schiedam-Vlaardingen Schiedam.
Per 1 december 2019 is de fysiotherapie en manuele therapie praktijk van Huub van den Ende onderdeel geworden van Paramedisch centrum Schiedam-Vlaardingen. Na jaren van enthousiast en deskundige praktijkvoering door Huub van den Ende en Astrid Rutten-Taal wordt de praktijk voortgezet door het Paramedisch centrum Schiedam-Vlaardingen. Astrid Rutte zal haar werkzaamheden op de locatie in Vlaardingen voort zetten.

Contacteer ons