Resultaten voor fysiotherapie vlaardingen

fysiotherapie vlaardingen
Fysiotherapie Start. van den Ende is Paramedisch centrum Schiedam-Vlaardingen Paramedisch Centrum Schiedam-Vlaardingen Schiedam.
Per 1 december 2019 is de fysiotherapie en manuele therapie praktijk van Huub van den Ende onderdeel geworden van Paramedisch centrum Schiedam-Vlaardingen. Na jaren van enthousiast en deskundige praktijkvoering door Huub van den Ende en Astrid Rutten-Taal wordt de praktijk voortgezet door het Paramedisch centrum Schiedam-Vlaardingen. Astrid Rutte zal haar werkzaamheden op de locatie in Vlaardingen voort zetten.
Introductie Fysiotherapie Het Weeshuis.
Welkom bij Fysiotherapie Het Weeshuis. Onze praktijk was gevestigd in een mooi monumentaal pand in Vlaardingen. Vroeger was dit pand een deel van een weeshuis en hierdoor is onze naam voor de praktijk ontstaan. Sinds maart 2014 zijn wij verhuisd naar de Westhavenkade, maar hebben we onze praktijknaam behouden.
Marnix Fysiotherapie Vlaardingen Rotterdam IJsselmonde.
U kunt bij Marnix Fysiotherapie ook terecht voor rijbewijs keuringen. De kosten daarvoor zijn: 45. Het betreft hier medische keuringen en die voor het verkrijgen/verlengen van het groot rijbewijs. In verband met interne organisatorische redenen kan een rijbewijskeuring niet online gemaakt worden. Meestal vinden de keuringen eens in de twee weken op vrijdagavond of zaterdag in Vlaardingen plaats.
Praktijk Polderpoort.
Fysiotherapie voor kinderen is gericht op het motorisch functioneren van kinderen en jong volwassenen van 0-18 jaar. De meeste kinderen ontwikkelen zich spelenderwijs op een natuurlijke manier. Dry needling is een vrij nieuwe therapievorm in Nederland waarbij een zeer dun naaldje door de huiden spier direct in een triggerpoint wordt geprikt. Zon triggerpoint is een zeer plaatselijk verharde en pijnlijke plek in een spier. 3138 HD Vlaardingen.
Fysio en Manuele Therapie Westwijk Openingstijden Fysio en Manuele Therapie Westwijk Dirk de Derdelaan.
Fysiotherapie, Manuele Therapie en Acupunctuur Remko Lupker Jan Pieterszoon Coenlaan 21. Fysio Vlaardingen Hoogstraat 219. WESTDIJK voor Fysio en Manueel Therapie Personal Training Binnensingel 43. Fysiotherapie Holystaete Churchillsingel 400. Bekijk alle Fysio en Manuele Therapie Westwijk vestigingen. Inloggen voor bedrijven.
Alles over Fysiotherapeuten indebuurt Vlaardingen.
Zo vind je snel en eenvoudig een fysio bij jou in de buurt waar je voor jouw fysiotherapie terecht kan. Indebuurt helpt je graag in jouw zoektocht naar fysios in Vlaardingen. Indebuurt Vlaardingen heeft als doel inwoners en ondernemers van Vlaardingen met elkaar te verbinden.
Holystaete Praktijk voor Fysiotherapie, Manuele Therapie en Sportfysiotherapie Vlaardingen.
Praktijk voor Fysiotherapie, Manuele Therapie en Sportfysiotherapie. Welkom op de website van praktijk Holystaete. Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, behandelmethoden, nieuws en nog veel meer. Via de website kunt u bovendien vragen stellen. Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden. Bent u nog niet uitgelezen over lichamelijke gezondheid en een goede levensstijl, dan verwijzen onze links u door naar andere interessante sites. 3137 XB Vlaardingen.
Welkom bij Eijkenaar Fysiotherapie Vlaardingen! Eijkenaar Fysiotherapie Vlaardingen Actief Gezond.
T: 010 30 72 410 Vlaardingen. Fysiotherapie Buurtzorgpension Noordereiland Rotterdam. Fysiotherapie aan huis. Workshop rugpijn online. Workshop nekpijn online. Interesse in onze hulp? Bekijk onze video voor de eerste stap. Wij helpen mensen in de sportschool met langdurige pijnklachten actief gezond te worden en blijven door juist te bewegen en herhaling te voorkomen.
Fysio HoogvlietFysio, Vlaardingen? Fysiotherapie Eijkenaar!
Uw Fysio Hoogvliet, Schiedam en Vlaardingen. Verbetering is wat telt, herstel en groei is waar we samen bij Eijkenaar Fysiotherapie naar toe werken. Ons doel is om fysiotherapie simpel en doeltreffend te maken door samen met jou van begin tot eind een oplossing te vinden voor je klacht.

Contacteer ons