Zoeken naar psychosomatische fysiotherapie

psychosomatische fysiotherapie
372 fysiotherapeuten met specialisatie psychosomatisch fysiotherapeut in Nederland.
Fysio Westerpark, locatie Gezondheidscentrum Staatslieden, Amsterdam. Banning Mout, C.J. Praktijk voor Psychosomatische therapie en coaching, Rijen. Praktijk voor psychosomatische begeleiding Ans Bosch, Denekamp. Beukenplein, Groepspraktijk voor Fysiotherapie, Amsterdam. Fysiotherapie Van Kuppenveld, locatie Duiven, Duiven. Fysiotherapie van Kuppenveld, locatie Westervoort, Westervoort.
Zorgwaard Psychosomatische fysiotherapie Fysiotherapie Heerhugowaard Zorgwaard.
De psychosomatische fysiotherapie zal allereerst starten met een gesprek en onderzoek om uw klachten te begrijpen en waar nodig te verduidelijken en toe te lichten. Dit aanvangsgesprek is dan ook zowel op de lichamelijke als op de psychische klachten gericht.
Psychosomatische fysiotherapie FysiofitFysiofit.
De psychosomatische fysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van lichamelijke klachten waarbij psychische en sociale factoren vaak onbewust een rol spelen. Omdat een medische diagnose vaak niet kan worden gesteld, zorgt dit voor onbegrip. Binnen de psychosomatische fysiotherapie wordt gekeken naar het verband tussen.:
Verminder Spanningsklachten Psychosomatische Fysiotherapie GoFysio.
De Psychosomatische Fysiotherapeut werkt bij GoFysio samen met andere gespecialiseerde therapeuten zoals de bekkenfysiotherapeut of manueel therapeut. Deze integrale aanpak waarbij klachten via verschillende invalshoeken tegelijkertijd wordt aangepakt werkt beter dan een eenzijdige behandeling. Maak een afspraak voor Psychosomatische Fysiotherapie.
Psychosomatische fysiotherapie Together In Motion Fysiotherapie.
Home Behandelingen Psychosomatische fysiotherapie. By Tim Konings Behandelingen Comments are Closed 0. Psychosomatische klachten zijn klachten waarvan de oorzaken van de klachten liggen op lichamelijk, psychisch en/of sociaal vlak. Er is naast een lichamelijke klacht sprake van spanningsklachten, depressie en/of angstklachten.
Psychosomatische fysiotherapie Malden.
Wat is psychosomatische fysiotherapie? De psychosomatische fysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van spanning of stressgerelateerde klachten en onverklaarde pijn en vermoeidheid. Dit worden ook wel psychosomatische klachten of somatisch onvoldoende verklaarbare lichamelijke klachten SOLK genoemd. De oorzaak kan van lichamelijke en/of geestelijke aard zijn.
Psychosomatische fysiotherapie Zaandam.
Het doel van de behandeling kan bijvoorbeeld zijn: veranderen van de factoren die de klacht in stand houden, toepassen van ontspanningsvaardigheden, verbeteren van ademhaling of adempatroon, verhogen van uw algehele belastbaarheid en het aanvoelen en respecteren van lichamelijke en psychische grenzen. Psychosomatische fysiotherapie bij de Fysiogroep.
Psychosomatische fysiotherapie GC Rollepaal.
Locatie Van Dedem Marke, Dedemsvaart. Psychosomatische fysiotherapie is een behandelvorm die zich kenmerkt door het begeleiden en behandelen van de psychosomatische component van de pijn-klachten. Psychosomatische klachten zijn klachten die een lichamelijke uitgingsvorm hebben, zoals pijn en vermoeidheid en met een geestelijke of emotionele onderliggende oorzaak.
Psychosomatische fysiotherapie Fysio Ermelo Prins Staal.
Daardoor ontstaat een betere balans in belasting en belastbaarheid. Door lichaamstherapie en therapeutische gesprekken, wordt u begeleid in de opbouw en het behoud van een gezonde, actieve en ontspannen leefwijze. Wat is psychosomatische fysiotherapie? Psychosomatische fysiotherapie wordt uitgevoerd door een geregistreerde fysiotherapeut die hiervoor een specialistische opleiding gevolgd heeft.

Contacteer ons