Meer resultaten voor fysiotherapie hoofddorp

fysiotherapie hoofddorp
Fysiotherapie Natuurgeneeskundige Therapie NLP Nieuw-Vennep.
Fysiotherapeute Miranda van Kempen heeft ruim 25 jaar ervaring in de fysiotherapie en psychosomatische therapie. Ze is gecertificeerd Advanced Master Practitioner of NLP, Timeline therapeute en Mindfulness trainer. Verder is ze gespecialiseerd in de volgende interventies.: Oplossingsgerichte therapie op basis van NLP en Tijdlijntherapie. Cognitieve gedragstherapie en RET. Acceptance and commitment therapie ACT. Fysiomind is gevestigd in de Haarlemmermeer, aan de Zuilensteinsingel 62 in de wijk Getsewoud Zuid in Nieuw-Vennep. De fysiotherapiepraktijk is gelegen dicht aan de N207 en gemakkelijk te bereiken vanuit de Haarlemmermeer en de Bollenstreek voor onder andere Hoofddorp, Zwaanshoek, Hillegom, Lisse en Lisserbroek.
Fysiotherapie ME Fysio De Specialist in Hoofddorp.
Fysiotherapie ME Fysio Specialist in Hoofddorp. Fysiotherapie op afstand 30/03/2020 ME Fysio. Fysiotherapie ME Fysio krijgt van haar klanten gemiddeld een 9.4/10 op basis van 142 beoordelingen. ME Fysio JC Beetslaan 157 2131 AL Hoofddorp Tel: 06 37 33 02 48.
Locaties Fysiotherapie bij oncologie.
Hoofddorp alleen 2e lijn. 2134 TM Hoofddorp. Contactpersoon: Mirjam van Groen. Oedeem-en Fysiocentrum Meander. 2132 CA Hoofddorp. Contactpersoon: Willeke van Santen. Diepeveen Fysiotherapie en Revalidatie loc. 2024 AV Haarlem. Contactpersoon: Carolien Molenaar. Diepeveen Fysiotherapie en Revalidatie loc. 2015 CE Haarlem.
Deskundige NVM makelaar Puur Makelaars.
Klushuis Luxe Grote gezinnen Rustig wonen Patio Ultra luxe Makkelijk parkeren Monument Zonneterras Tuin met zon Sfeervol Energiezuinig Dakterras Met zwembad Huis met mogelijkheden Balkon Design Starters In het bos Direct te betrekken Modern Station vlakbij Balkon op zuiden Jaren 30 Aan het water Nabij het strand Gelijkvloers In het centrum Senioren.
Oprichter Albert-Jan Smid neemt afscheid Piet Hein Fysiotherapie HCNieuws.
Oprichter Albert-Jan Smid neemt afscheid Piet Hein Fysiotherapie. HOOFDDORP De man met de gouden handjes. De therapeut die vroeger altijd koffie dronk met zijn patiënten. Met ruim 150.000 behandelingen heeft Albert-Jan Smid menig Haarlemmermeerder onder handen genomen. Maar na ruim 38 jaar Piet Hein Fysiotherapie neemt de medeoprichter afscheid.
Fysiotherapie in Hoofddorp Vind een fysiotherapeut.
Wilt u meer weten over fysiotherapie in Hoofddorp, neem dan contact op met een fysiotherapeut bij u in de buurt. Wilt u weten waar de dichtstbijzijnde fysiotherapie praktijk zich bevindt? Vul dan bovenaan deze pagina uw postcode in en wij tonen u een overzicht van fysiotherapie praktijken in Hoofddorp.
Fysio Hoofddorp DE fysiotherapeut van Hoofddorp.
Wordt fysiotherapie vergoed door mijn zorgverzekeraar? Bij Fysio Hoofddorp krijgt u alles vergoed van uw zorgverzekeraar. Fysio Hoofddorp heeft met alle ziektekostenverzekeringen een contract. Fysiotherapie zit in het AV aanvullende verzekering pakket van uw zorgverzekeraar. Waarom kiezen voor Fysio Hoofddorp?
Meer Med Clinic Sportcomplex Koning Willem-Alexander.
Lijfstijl Centrum Hoofddorp biedt u verschillende abonnementsvormen waarmee u onder leiding van één van de deskundige Lijfstijl Coaches gebruik kunt maken van de fitnessfaciliteiten en/of deel kunt nemen aan een verscheidenheid aan groepslessen o.a. Spinning, Fight Club, Senioren Fit en Aquarobics.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons