Meer resultaten voor fysiotherapie ijsselstein

fysiotherapie ijsselstein
Fysiotherapie in IJsselstijn Jouw Fysiotherapeut E-movere.
Fysiotherapie in IJsselstein. Fysiotherapie in IJsselstein. Bij e-movere kunt u terecht voor Fysiotherapie. Zowel in IJsselstein als in Houten hebben wij een praktijk. Per jaar bezoeken zon 35, miljoen mensen een fysiotherapeut. Wat is een fysiotherapeut / fysiotherapie? Een fysiotherapeut is specialist op het gebied van het bewegingsapparaat.
Fysiomotive.
Fysiomotive is een praktijk voor manuele en fysiotherapie in IJsselstein Utrecht. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in dry needling, kaak, craniofaciale therapie en handtherapie. Ons doel is het herstellen van beperkte bewegingen en het verminderen van pijn. Waarom zou u voor ons kiezen?
Fysiotherapeut IJsselstein Alle fysiotherapeuten in de plaats IJsselstein.
Fysiotherapie praktijken.nl Vind fysiotherapie bij u in de buurt! Hart vaat en longfysiotherapeut. Fysiotherapie volledig vergoed. Vind fysiotherapeuten door heel Nederland. Of kom direct in contact met fysiotherapeuten via één e-mail! U bent nu hier: Home Utrecht IJsselstein. Hieronder vindt u een overzicht van alle fysiotherapeuten in IJsselstein.
Fysiotherapie Helmes Health Centre IJsselstein.
Petra de Wit. Your Title Goes Here. Kleine groepen, zeer leuke trainers, gezellige medesporters. Sinds ik hier sport, vind ik sporten ècht leuk! Dank jullie wel! Meer Small Group Training bij. Helmes Health Centre. Helmes Health Centre. 3401 ME IJsselstein.
Praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie Gademan.Fysiotherapie Gademan IJsselstein Fysiotherapie IJsselstein Manuele therapie IJsselstein.
We zijn trots op onze mensen en stellen ze graag aan u voor. Wilt u een afspraak maken? Bel ons op 030-6888560 of vul het afspraak formulier door hier te klikken. 2020 Fysiotherapie Gademan IJsselstein Fysiotherapie IJsselstein Manuele therapie IJsselstein.
Fysiotherapie J. Hartman.
De praktijk streeft naar kwalitatief goede fysiotherapie en heeft meerdere specialismen. We werken nauw samen met diverse disciplines. Hierdoor zijn de overlegstructuren kort en is het behandeltraject helder. Naast de algemene fysiotherapie zijn we ook gespecialiseerd in orofaciale therapie; Voor het behandelen van o.a.
Fysiotherapie.
Body Solutions is een moderne en professionele praktijk waar u terecht kunt voor fysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie. Wij beschikken over een eigen trainings en fitnessruimte en hebben contracten met alle verzekeraars. U kunt direct bij ons terecht, zonder verwijzing van de huisarts. Ook is Body Solutions thuis in specialisaties zoals.: easy taping / cure taping. begeleiding van sporters en sportverenigingen. begeleiding van bedrijfspersoneel. personal training en coaching. Baden Powellweg 4. 3401 RR IJsselstein.
Doet bewegen pijn? Fysiotherapie de Dijken.
Fysiotherapie de Dijken. Fysiotherapie Manuele Therapie in IJsselstein. Doet het pijn? Beweegt het niet lekker? Denk u dat het in de spieren of gewrichten zit? Dan zit u bij ons GOED! De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: u voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn.
Radix Fysiocare.
Met fysiotherapie van Radix Fysiocare pakt u pijn aan bij de kern. Sporten op topniveau na een operatie of blessure. Kunt u door een blessure of letsel niet meer sporten op topniveau? De fysiotherapeuten van Radix Fysiocare combineren behandeling op maat met sportoefeningen. Zo brengen we u op een verantwoorde wijze terug op uw oude niveau. Kom van uw. Heeft u hoofd of nekpijn, schouder of rugklachten? Dan is de kans groot dat dit voorkomt uit gewrichtspijn, bijvoorbeeld door een verkeerde houding. Manuele therapie van Radix Fysiocare zorgt voor een beter functioneren van gewrichten en de juiste houding. De juiste spierbalans. Door te veel, verkeerd of te weinig bewegen kunnen er spierverhardingen of spierknopen ontstaan in spieren. Deze spierknopen kunnen klachten geven in de spier of in andere delen van je arm of been. Door middel van het inbrengen van steriele naaldjes kan je deze spierknopen ontspannen en behandelen. Radix Fysiocare IJsselstein.

Contacteer ons