Op zoek naar fysiotherapie ijsselstein?

fysiotherapie ijsselstein
Fysiotherapie Groene Biezen.
Over Fysiotherapie Groene Biezen. De historie van Fysiotherapie Groene Biezen begint in het jaar 1976 wanneer aan de Lagebiezen 10 in IJsselstein een uniek praktijkgebouw wordt geopend, speciaal gebouwd en ingericht voor fysiotherapie, compleet met ruime oefenzaal. Regels en wetten.
Fysiotherapie Fysiotherapie Nieuwegein IJsselstein, Manuele therapie OefentherapieParamedisch Centrum Nieuwegein IJsselstein.
Een afspraak met de fysiotherapeut kan na een verwijzing van uw arts/specialist of direct Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie. Bel met 030 6000202 of maak online een afspraak. 030 6000 202. Paramedisch Centrum Nieuwegein. 3431 GA Nieuwegein. Maandag t/m vrijdag: 8.00 22.00 uur. Maandag tot en met vrijdag: 8.00 16.30 uur. Paramedisch Centrum Nieuwegein. in Gezondheidscentrum Mondriaanlaan. 3431 GA Nieuwegein. Maandag t/m vrijdag: 8.00 22.00 uur. Zaterdag: 8.30 17.00 uur. U kunt telefonisch een afspraak maken bij de centrale balie in Nieuwegein 030 6000 202. maandag t/m vrijdag 8.00 16.30 uur. IJsselstein Woonzorgcentrum Ewoud.
Paramedisch Centrum Fysiotherapie Openingstijden Paramedisch Centrum Fysiotherapie in IJsselstein.
Paramedisch-Centrum-Fysiotherapie in IJsselstein. Op deze pagina zie je een overzicht met Paramedisch Centrum Fysiotherapie vestigingen in IJsselstein. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Paramedisch Centrum Fysiotherapie vestigingen het meest in jouw buurt zijn.
Fysiotherapie IJsselstein Radix Fysiocare.
Vaak op doorverwijzing van een huisarts of specialist, maar ook steeds vaker op eigen initiatief Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie DTF. De fysiotherapeut helpt u met klachten die te maken hebben met houding en bewegen. U kunt hierbij denken aan rug of schouderklachten, sportblessures of gebreken die met de leeftijd te maken hebben. Maar ook werkgerelateerde klachten of stress. Voor behandeling, gerichte begeleiding en persoonlijk advies bent u bij Radix Fysiocare op de juiste plek. Maken sportoefeningen deel uit van de behandeling? Dan sport u gratis bij Lucas Fitness in IJsselstein, waar onze praktijk is gevestigd.
Fysiotherapie.
Linnaeusweg 31, IJsselstein. Stuur een mail. Fysio Physics fysiotherapie revalidatie is onderdeel van de Fysio Physics Group die al sinds 1992 toonaangevend is op het gebied van revalidatie, fysiotherapie en medische fitness in Nederland. Daarnaast geeft Fysio Physics ook scholing aan artsen en therapeuten in nieuwe onderzoeks en behandeltechnieken.
Fysiotherapeut IJsselstein Alle fysiotherapeuten in de plaats IJsselstein.
Fysiotherapie praktijken.nl Vind fysiotherapie bij u in de buurt! Hart vaat en longfysiotherapeut. Fysiotherapie volledig vergoed. Vind fysiotherapeuten door heel Nederland. Of kom direct in contact met fysiotherapeuten via één e-mail! U bent nu hier: Home Utrecht IJsselstein. Hieronder vindt u een overzicht van alle fysiotherapeuten in IJsselstein.
Fysiotherapie Nieuwegein IJsselstein, Manuele therapie OefentherapieParamedisch Centrum Nieuwegein IJsselstein.
Onze fysiotherapeuten zijn specialist in bewegen. Bij ons vindt u alle specialismen rondom het houdings en bewegingsapparaat onder één dak, zowel in IJsselstein als in Nieuwegein. U kunt bij ons terecht voor onder meer fysiotherapie, manuele therapie en oefentherapie. Naar de fysiotherapeut.
Karin Westerhoven-IJsselstein.
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Groene Hart Fysiotherapie is de beste keuze. Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachtenclaudicatio, COPD therapie en revalidatie bij oncologische klachten en voor medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
De Verademing De Verademing, praktijk met een holistische kijk op fysiotherapie, adem-en ontspanning, yin medicine en oedeemtherapie. De Verademing werkt dus uit de overtuiging dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden. Samen ga
De Verademing, praktijk met een holistische kijk op fysiotherapie, adem-en ontspanning, yin medicine en oedeemtherapie. De Verademing werkt dus uit de overtuiging dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden. Samen ga ik met jou op zoek naar de oorzaak van je terugkerende of aanhoudende klacht. We werken aan een structurele oplossing, geen tijdelijke compromissen! We kijken samen wat er nodig is aan fysiotherapeutische zorg en begeleiding. En wat jij zélf kunt doen óf laten om je klachten te doen verdwijnen. Terug naar de basis, voelen, leren en veranderen. Voel je welkom! ma: 17.30 21.30. di: 07.30 14.00. woe: 07.30 14.00. do: 07.30 14.00. vrij: 07.30 12.00. Poortdijk 34 B. 3402 BS IJsselstein.

Contacteer ons