Resultaten voor fysiotherapie sneek

fysiotherapie sneek
Orthopedie, Fysiotherapie vacatures in Sneek augustus 2020 Indeed.nl.
vacatures voor Orthopedie, Fysiotherapie in Sneek. Sorteer op: relevantie datum. Pagina 1 van 10 vacatures. Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen. Indeed wordt mogelijk door deze werkgevers betaald om Indeed gratis te houden voor werkzoekenden. Indeed rangschikt vacatureadvertenties op basis van een combinatie van werkgeverbiedingen en relevantie, zoals je zoektermen en andere activiteiten op Indeed.
Sneek Fysio Fysiotherapie Mea Fysio Wij maken bewegen mogelijk!
Mensen met klachten die veroorzaakt zijn tijdens het werk of sporten, danwel lichamelijke klachten veroorzaakt door ziekte of een ongeluk, kunnen op een verantwoordelijke wijze herstellen middels sport en fysiotherapie bij Mea Fysio te Sneek. De fysiotherapeut is van mening dat actieve deelname van de patiënt gedurende het herstelproces tot het beste resultaat leidt Bewegen is daarbij een belangrijk onderdeel!
Fysiotherapie en manuele therapie Sneek en Jirnsum FysioMaks.
Skip to content. Sneek: 0515 430038. Jirnsum: 0566 602207. Wat zijn uw klachten? U verdient de beste behandeling. Wy gean foar maksimaal resultaat. Wij kijken verder. Kunnen wij u helpen? Wat zijn uw klachten? Afspraak maken Therapiesoorten Corona nieuws. Wy gean foar Maksimaal resultaat. FysioMaks is de praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie.
Fysiotherapeut Sneek Alle fysiotherapeuten in de plaats Sneek.
Bij Centrum Fysio-Actief Sneek werkt een team fysiotherapeuten met diverse specialisaties, die vrijwel het gehele werkveld van de fysiotherapie omvat. De faciliteiten van de ruime oefenzalen op het Kleinzand en de sporthal op Sportpark Schuttersveld bieden Fysio-Actief de mogelijkheid om de actieve revalidatie optimaal vorm te geven.
Suo Marte Fysiotherapie Osteopathie Ademtherapie Handtherapie Hypnotherapie Mindfulness Voeding.
Onze praktijk is nog steeds geopend. Onder bepaalde voorwaarden bent u welkom voor fysiotherapie en onze andere therapieën. De voorwaarden kunt lezen op onze speciale pagina beleid corona-virus. Wij adviseren u deze pagina in de gaten te houden want hij wordt regelmatig aangepast. Wat wij doen. Yogalessen opgeschort ivm coronavirus. Ademhaling en Ontspanning. NIEUW Vitaal met voeding. NIEUW Voor kinderen met leerproblemen. Prikkelbare Darm Syndroom. Keizersmantel 447 453, 8607 GK SNEEK.
Fysiotherapeut Sneek Alfred Guljé solvo.
Alfred Guljé heeft fysiotherapie gestudeerd in Utrecht en geeft momenteel een cursus aan fysiotherapeuten in dryneedling. Alfred Guljé geniet ervan om met mensen te werken en ze te kunnen helpen van hun klachten af te komen. Ook blijft het een kick om problemen op te lossen waar dat andere therapeuten niet lukt. Wanneer hij niet aan het werk is doet Alfred graag aan aikido en geeft daar sinds 5 jaar ook les in. Verder probeert hij steeds beter op een basgitaar te leren spelen. Toon alles Toon minder. Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details. Kies uw zorgverzekering. Aevitae Avéro Achmea. Avéro Achmea Nedasco. Avéro Achmea via Aevitae. De Amersfoortse Nedasco. De Friesland Zorgverzekeraar. Kettlitz Wulfse Verzekeringen. ZieZo van Zilveren Kruis. Collega's' van Topfysio Sneek.
TIGRA Sneek TIGRA.
Ook de TIGRA-aanpak werkt in diezelfde betekenis door. Wat wij doen en adviseren, heeft een positief effect op de inzetbaarheid, de productiviteit en het werkplezier van de werknemers, én op de bedrijfsresultaten nu en op langere termijn. 8601 GH Sneek.
41 fysiotherapeuten in Sneek.
Suo Marte, Centrum voor Fysiotherapie, Sneek. VieTAAL Sneek, Sneek. FysioMaks, locatie Sneek, Sneek. Barends Fysio en Manuele Therapie, Sneek. Barends Fysio en Manuele Therapie, Sneek. Barends Fysio en Manuele Therapie, Sneek. Fysio 0515, Sneek. Fysio 0515, Sneek. Fysio 0515, Sneek.
Welkom bij Fysio Thea Jorna Fysio Thea Jorna.
Na deze diagnose wordt in samenspraak met u een behandelplan gemaakt. Tevens wordt u bij de eerste afspraak kort behandeld. Alle behandelingen, zo ook de eerste afspraak, zullen 30 minuten in beslag nemen. Search for: Contactgegevens. Fysio Thea Jorna. 8603 AA Sneek.

Contacteer ons