Meer resultaten voor geriatrie fysiotherapie

geriatrie fysiotherapie
Geriatrie Fysiotherapie Netwerk Groningen en omstreken.
Deze patiënten hebben vaak een verminderde zelfredzaamheid. Het doel van het Geriatrie Fysiotherapie Netwerk Groningen is een zorgketen te ontwikkelen waarbij alle behandelaars vanuit hetzelfde perspectief naar de geriatrische patiënt kijken. Dit kan de kwaliteit van de zorg voor ouderen ten goede komen.
Geriatrie Fysiotherapie Aarle-Rixtel.
De geriatrie fysiotherapeut heeft na zijn basisopleiding fysiotherapie een post hbo-opleiding geriatrie gevolgd, en staat geregistreerd in het register voor Fysiotherapeuten in de Geriatrie. Omdat de ziektebeelden veelal als chronische ziektebeelden worden aangemerkt vallen de behandelingen in de meeste gevallen binnen de dekking van de ziektekostenverzekeraar.
Geriatrie fysiotherapie.
De kwaliteit van leven en deelname aan de samenleving blijft dankzij geriatrie fysiotherapie op deze manier zo goed mogelijk. Tijdens de eerste afspraak met uw geriatrie fysiotherapeut worden uw klachten zorgvuldig in kaart gebracht. Uw gezondheid en dagelijks functioneren worden besproken, waarna er samen met u een behandelplan wordt opgesteld.
326 fysiotherapeuten met specialisatie geriatriefysiotherapeut in Nederland.
Fysiotherapie Lindenholt Ruikes de Muijnk, locatie Lindenholt, Nijmegen. Fysiotherapie Lindenholt Ruikes de Muijnk, locatie Neerbosch Oost, Nijmegen. Zorgboog in Balans Helmond, Fysiotherapie, Helmond. Fysiotherapie Douma Hilversum Hilvertshoek, Hilversum. Fysiotherapie Douma Hilversum Nieuw Zuid, Hilversum. Fysiotherapie Hoofdweg, Amsterdam. Fysiotherapie Molenberg, Kerkraderweg, Heerlen.
Geriatrie fysiotherapie fysiotherapie voor ouderen.
Tot het werk van de geriatriefysiotherapeut behoort ook het adviseren en begeleiden van gezinsleden en eventuele mantelzorgers, over onder andere het ziektebeeld, de prognose, de behandeling, transfers, dagelijkse handelingen en hulpmiddelen. Voorbeelden van geriatrie fysiotherapie. Maak direct een afspraak voor geriatrie fysiotherapie.
Groepspraktijk voor Fysiotherapie Deventer/Colmschate/Schalkhaar 0570 758 758 Geriatrie Fysiotherapie.
Geplaatst in: Specialisatie Geriatrie Fysiotherapie. Onze specialisten op dit gebied. arthrose beroerte fitness fysiotherapie Geriatrie Fysiotherapie hartproblemen longaandoeningen reuma vaatlijden valtraining ziekte van Parkinson. Artikelen buiten deze website. Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Geriatrie. Neem contact op via WhatsApp.
Geriatrie fysiotherapie Drachten.
Bekkentherapie bij incontinentieklachten. Fysiotherapie op Haptonomische basis. Arbeid in beweging. Contact en route. De geriatriefysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van ouderen met meervoudige gezondheidsproblemen. Hij heeft kennis van ouderdomsziekten en de daarbij passende fysiotherapeutische behandeling. Bijvoorbeeld als gevolg van een beroerte, ziekte van Parkinson, dementie of een ongeval met als gevolg een heupfractuur.
Geriatriefysiotherapie.
De geriatriefysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en cliënten/patiënten met een hoge biologische leeftijd die te maken hebben met complexe gezondheidsproblematiek. De geriatriefysiotherapeut in het Elkerliek ziekenhuis werkt zowel klinisch op de afdeling GAAZgeriatrische afdeling algemeen ziekenhuis als op de onderzoeksafdeling van de geriatrie, de dagkliniek.
Geriatrie Fysiotherapie Groningen.
Geriatrie fysiotherapie richt zich op kwetsbare ouderen. Dit kunnen zeer hoog bejaarden zijn 85 of mensen met multi-morbiditeit meerdere ziekten. Denk aan diabetes.: beginnende vormen van dementie. De behandeling van deze groep mensen is gericht op behoud van zelfstandigheid in en om huis zodat thuis wonen mogelijk blijft.

Contacteer ons